Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ment a mail ....közben rájöttem,hogy elb*sztam az első mailt....jó nagy baromságot csináltam ....na de most már mindegy.
Dolgozok ....... és tutira akkor akar majd mindenki fagyit venni, de megpróbálhatod.

Vagy MSN?
Ha olyan 5 óra körül felhívlak és beszélünk erről,az jó Neked?
Akkor most arra címedre küldöm,amiről írtál Nekem,jó?
Ha keresek vasárnap estére helyet Neked Pesten?
Nem kaptam semmit...
Az,hogy hazafelé nincs hol aludjak....ugyanis nem érném el Veszprémből az utolsó buszt ...oda útra és hazafelé Veszprémig a közlekedésem sima ügy,csak onnan nem tudok hazajutni ...legalábbis aznap nem.
ha valakinek kell eső gumi..adok egy heidenaut.... hátul nincs minta,de az eleje 90%os habár lehet jobban jársz még a slick gumival is mint ezzel a fossal
Szeva,

Ok. EKSÖN... vizen vagy aszfalton mindenekfelett! nyóckor mááá ottan leszünk!
Nincs hol aludnod? Mi az akadálya annak, hogy ott legyél?
Én is sajnálom,hogy nem tudok menni ...imádom a tömegközlekedést.
Aztán csináljatok ám sok-sok képet!
Mi is olyan 8-9 körül indulunk le! Nagyon várom már!

Lesz@rom azt is ha esik!
Kiváncsi leszek a holnapi eksönre? Hívlak majd reggel! Esőbe driftelés mókás lesz Már leszarom Én is...viszek esődzsekit ..mindenképp megyek Én is! Superrainmoto.......
READY TO RAIN!
Helóka Mindenki,
Viszket a sejhajom de iszonyúan.. holnap hozzon valaki drótkefét feltétlen....
Ati,
5ös felnit vegyél ám hátra.. . ha CRFet veszőőő....
Szió!

Köszönöm szépen! Sajnálom, hogy Te nem tudsz jönni!
Szia Foxi!
Érezzétek magatokat nagyon jól a GO-GO-n!
Jó volt találkozni Veletek! Végre láttam és hallottam igazi motorokat és hangokat!

Szép hétvégét Neked is Tomekkk!
Szép napot Mindenkinek!

Már csak 1 nap .............
GD, írtam mailt!
hát 5 colos igen...de lehet venni olyan láncvezetőket amik megfogják a láncot...csak borsos áruk van
na megyek megünneplem magam kis kerekezéssel meg riogatással a jó vételért.
Koph, Foxi, Luki, Stb.... Kívánom nektek hogy napsütéses, gurulós időtök legyen a hétvégén! Én leléptem a Pannónia Ringre Francos MNASZ, hogy pont mostanra bírják tenni azok is a bajnokságot Majd gondoljatok az öregre... Koph, jó volt este odatenni a városban.. csak pislogott a sok bagoly, amikor kerékre állt a két KTM Luki, kérek pólót! Písz T.
Az ugye azért van mert túl széles a felni?
nekem is olyanom van,kurva lááánc