Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi vasárnap tuti nem leszünk mert megyek ki gyakorolgatni.Na majd meglátom hogy mi lessz meg ugye az idő is eldönti hogy milyen lessz
há na
minden mindegy
Értem...vagyis nem, de mindegy...
....nos ,a történet hosszu. igazából nem is állt össze a fejemben, és én nem vagyok a szépen megfogalmazott monológok embere. de ha elkészül a KTM eladom, a crossbukót meg a bevasalt csizmát pedig leápolom és felteszem a szekrény tetejére és átülök valami utcai- túramotorra . Egyszer ugyis lessz még supermotom ... valamikor... de most nem vagyok olyan helyzetben sok sok tényező család, pénz, bla bla bla

ugyhogy ájlbibekk
így biza!De leginkább vasárnap
Most érnek hozzánk az esőfelhők és egyenesen visonta felé fújnak ám
Lehet eltúrázgatunk mi is szombaton nem esik.Laza 220 km körül van a táv Ha marad enerdzsí akkor lehet meg is kergetem magam a pályán.
Amúgy Szombat és vasárnap van a supermotós éksőn?
Mi ez a nagy nihil, kedves László?
és is simson-al járok mostanság
azzal is megy a keró
nah nekem motor kilőve hétvégére tuti.....
nem baj elmegyek fényképezni
azért a biztonság kedvéért viszem a motoros cucom...lopok majd egy mocot egy köröcskére
max ezzel:
ma raktam össze legyen mivel járni

kiszállok én a supermoto témából egy időre ha kész a ktm
Ott leszel,Kiscsávó?
Addig jó míg csak a hétvégi nyugdíjas bulik jönnek alkoholizállással.
Mikor a napi beöntés jön majd az rosszabb lessz Az lessz a buli
Estét!
hétvégén meg buli a nyugdíjas klubban mi?
Hehehe...
Hogy repül az idő basszus...tavaly már nekünk is a 10 éves érettségi találkozónk volt...
Fú de rég volt ez a érettségis rettegés meg a vizsgaidőszak
Mégegyszer nem akarnám áttélni.Most már csak a pánz a rettegés amit elő kell teremteni hogy bele tudjam verni a motorozásba
jaja! nekem meg a vizsgaidőszaknak! is.
szerintem akkor nem csak te leszel off

addigra vége az érettséginek
Látok még, mert senki sem iszik velem, meg holnap meló is van, de jövőhét csütörtök este megünneplem, szerintem már 8-kor totál leszek...
Gyanus a Fatal Error!
és fél 11 kor még látsz?

változtass ezen de gyorsan!

BOLDOG szülinapot
kössed a nyakadra és lehecc E.T.ami az életedet megszépET