....nos ,a történet hosszu. igazából nem is állt össze a fejemben, és én nem vagyok a szépen megfogalmazott monológok embere. de ha elkészül a KTM eladom, a crossbukót meg a bevasalt csizmát pedig leápolom és felteszem a szekrény tetejére és átülök valami utcai- túramotorra . Egyszer ugyis lessz még supermotom ... valamikor... de most nem vagyok olyan helyzetben sok sok tényező család, pénz, bla bla bla
Most érnek hozzánk az esőfelhők és egyenesen visonta felé fújnak ám
Lehet eltúrázgatunk mi is szombaton nem esik.Laza 220 km körül van a táv Ha marad enerdzsí akkor lehet meg is kergetem magam a pályán.
Amúgy Szombat és vasárnap van a supermotós éksőn?
nah nekem motor kilőve hétvégére tuti.....
nem baj elmegyek fényképezni
azért a biztonság kedvéért viszem a motoros cucom...lopok majd egy mocot egy köröcskére
Fú de rég volt ez a érettségis rettegés meg a vizsgaidőszak
Mégegyszer nem akarnám áttélni.Most már csak a pánz a rettegés amit elő kell teremteni hogy bele tudjam verni a motorozásba
Látok még, mert senki sem iszik velem, meg holnap meló is van, de jövőhét csütörtök este megünneplem, szerintem már 8-kor totál leszek...
Gyanus a Fatal Error!
minden mindegy
ugyhogy ájlbibekk
Lehet eltúrázgatunk mi is szombaton nem esik.Laza 220 km körül van a táv Ha marad enerdzsí akkor lehet meg is kergetem magam a pályán.
Amúgy Szombat és vasárnap van a supermotós éksőn?
azzal is megy a keró
nem baj elmegyek fényképezni
azért a biztonság kedvéért viszem a motoros cucom...lopok majd egy mocot egy köröcskére
ma raktam össze legyen mivel járni
kiszállok én a supermoto témából egy időre ha kész a ktm
Mikor a napi beöntés jön majd az rosszabb lessz Az lessz a buli
Hogy repül az idő basszus...tavaly már nekünk is a 10 éves érettségi találkozónk volt...
Mégegyszer nem akarnám áttélni.Most már csak a pánz a rettegés amit elő kell teremteni hogy bele tudjam verni a motorozásba
addigra vége az érettséginek
Gyanus a Fatal Error!
változtass ezen de gyorsan!
BOLDOG szülinapot