Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy, de ha eladom aDRZ-t, azt visszaraknám, mert az FCR csak kellene. Ezért, sajnos....
Milyen Berg volt?
pacsi mindenkinek!
2005-ös évjáratú 640lc4 sm-hez keresek önindító relét.
aki tud segíteni üzenjen.előre is köszönöm.
tegnap este fél9kor valaki berggel,vörösvári úti mekinél...gyönyörű stoppiet mutatott be innen valaki?
IS!
Jó ebédet az étvágyhoz ....
Szép napot SM!

Már csak pár nap ..............

Nem lesz eső, se rossz idő! Így kell hozzá állni! Úgyhogy !
nem kellene megijedni
és most mi lesz?

Halasztani esélytelen?
eddig sajna úgy áll a dolog
go-go1-nél rosszabb idő várható hétvégén?
üzemórásabb az üzemórásnál és nincs hozzá jó alkatrész ellátás! a végsebesség áttételezés függő.
ezek a VOR supermoto-k nem üzemórásak ugye?! mit mennek ezek végre? ...és menyire van hozzá alkatrész vagyinkább menyire nincs...:S HELP please!
köszi a választ,akkor én a szemüveggel együtt rendelek is egy ilyet!
nem nagyon szoktam sötétbe motorozni(mikor már csak a hold meg a csillagok sütnek a szemembe),de ha előfordulna ilyen,akkor (nem tudom próbáltad e már) cseréljem a lencsét víztisztára,vagy ebben is fogok látni?
Minden jót!
mikuni biztosan van atinak!
Lehet az lesz...
Sztem a spanod nézzen rá vmi régebbi krosszmotor sima mechanikus karbiját 38-39 körüli torokkal, ami elfér a tanktól, azzal legalább veszi a lapot, meg nemsok kincset kell rápazarolni
Szeva Zébácsi, nembaj, ha harmatos, csak a torokátmérő megegyezzen...
Móning! Az e betüsön keihin 39es van ,ami elég drága a bótba az s és az sm -en meg mikuni, amivel elég harmatosan megy, de próba szerencse
Kösz, egy szerelő cimborámnak kéne, mert valahogy eltört egy E-s drz-karbit, és most vennie kell helyette egy másikat, nemtom az sm-é ugyanaz-e?
Esőfelhőket kűggyed elfele!
abban biztos vagyok, hogy van neki. ma jön hozzám, ha nem felejtem el, akkor szóba hozom nála a témát!
móning!
nap sütötte reggelt....iràny kakucs....ki tart velem?10-kor indulok
Jóreggelt!
Kosatt, nincs véletlenül egy felesleges karbid DRZ-re?
Mojgen