Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés nem is ezért izgulok hanem az idő legyen kegyes hozzánk! De az lesz tudom,kafa eső mentes hétvége Ez kell! Erre vágyunk!
A slick meg úgyis tapad 20fokban is
ááááááááá, ma is milyen jó idő volt az egri vár környékén
nem kell izgulni, lesz lehetőség motorozásra, már most változott a program!
Luki! Szombaton tudunk egyáltalán a rendőröktől motorozni?
Elég sokáig ott lesznek és hosszú a programjuk is!
6 vagy 12 V-os? Na az eső gumi csak nem kell már nekem
Tényleg amúgy annyira jól lehet vele menni esőbe?ér valamit?
ja ja tudom ,de mit tehet az ember ha elszabadulnak a csikók

Jocó na lejöttök ti is gogo3
Joóóó időnek kell lenni!
Sztm Bírja a gép...meg a kuplung se kell ahhoz a géphez úgyse... olyan bika Had nyomja !Pedig tudja
Van 2 pár eső gumim, ha kell vkinek jelentkezzen
én azért nagyon azt szeretném, hogy jó idő legyen.
msnnen vagyol? felvettelek...
húúú papa! tudod hogy az ilyen mutatványok erősen rövidítik a motorblokk élettartalmát, és a hirtelen kiengedett kuplung rongálja a a lamellákat? de biztos tudod! akkor miért csinálod? ja! mert KIBASZOTTUL JÓÓÓÓÓ!
Eső gumival én is kipróbálnám szívesen..de így slick-el mentem eccer városba és eláztam ...hát ..arra emlékeztetett mikor cross motorral jégen mentem
Szeva luki,
Azt kell mondjam pont leszarom a szombati wedört. Ha törik ha szakad szó szerint akkor is menni fogok a pályán legfeljebb csúszkálok rendesen. úgy fő vagyok tüzelve hogy hóba is nyomulnék...
Akár MSN-is...általában fent vagyok ha itthon vok.!
koph@vipmail.hu
Nem tudtok valahol bp környékén valami jó helyet ahol jogsi nélkül nem műszakis motorral lehet gyakorolgatni. Az asszony kitalálta hogy ő lesz az első stuntgirl, hát én nem mondom neki hogy necsinálja! Valami fajin betonplacc kéne mint pl a hősöktere vagy hasonló .
Basszus dehogy zavarsz... sőt csak örülök ha valakivel mehetek itt ott.
hétvégére jó időt a többit megoldjuk
Jön valaki zúdulni vasárnap?Mi kint leszünk jópáran.Na meg verseny elötti felkészülés az elmebajosoknak jövőhétre
az általában nem szokott sokba kerülni
de a go-kartoknál elég borsos árak vannak
megkérdezzem
ez jó duma
Ezt nem neked írtam tudom hogy nem érsz rááá
Elővigyázatosságból el is viszem a motort a Pancsira a hétvégén.. be kell járatnom úgy is... Milyen feltételekkel lehet ott menni a gokartpályán?