Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lényeget kihagytam.Említettem meg gondolom láttad is hogy pattog az egész gép mikor próbálgattam először csúsztatni.Rájöttem hogy szarul próbálkoztam
Most már nem gond csak ugye a szög sose lessz olyan mint rendes kerekekkel meg gumival.
L200 as sem szalon állapotú volt amivel jöttek
125 van!
Morekám az nagy dumagép de én meg is csinálom.
Nagy fej a gyerek csak az a baj vele hogy mindent amortizál ami körülötte van.Pályán totális közveszély lenne.Felszántana mindent.
Jó is volt.Csak gumi kőőőőőőőő.Ma kivégeztem.Ugye én inkább utcán rázom a rongyot és nem pályagumit használok.supermotyós kerekeket még nem veszek ebben a hónapban és ezekre meg csak virsligumit lehet rakni.De tökéletes összhangban vannak az oldschool egész paripával
Kell valami puha,tapadós gumma 130/70-17 virsliméretben
és minden pihenőben ez megy és ez így jó
a legjobb sztori a More-é volt

felkaptam egykerékre more húztam húztam begőrcsölt a kezem more nem tudtam elengedni a gázt elmentem több kilómétert egykeréken annyit még éeltemben nem mentem more
jó sztori!
Nem nem.Csak nagy volt a hajsza és tudod a lelki terror
Nyomták egymást ezerrel és elöbb-utóbb hibázott valamelyik.én is majdnem taknyoltam.Becsúsztam a célegyenes végén a kanyarba keresztbe csak már túl gyorsan mentem és egész jól be is voltam dőlve de csak nem akartam lelassulni az ideális tempóra.Felnyomtam egyenesbe és repültem is a gumikba Esés nélkül megúsztam csak a csizmámmal levakartam a gumikról a sárga festéket.
pedig ma nem lehetett arra panasz hogy hideg a pálya
én kilesek talán.ma is igen zúdítottak a fiúk.volt is esés akármennyi.Szerencsére semmi komoly.
sajna nem
Fogsz menni erre?
nálatok

Események alatt keddi program
Hol?
kedden is olyanok lesznek akik értenek hozzá
Jövő hét vége szabad!
Mi megyünk ismét.Kint lessz az egész cshe brigád de ketté osszuk a napot.Egyszer a gyügék,utánna azok akik értenek is hozzá
A cshe Vavra egy igazi nemnormális.kibebaszott jól megy.öröm nézni ahogy tereli a lovat
mindig akkor van verseny amikor mi el szeretnénk menni
de mindig van másik időpont
Rendesen be volt gumizva a pálya
Itt 28.-án lessz totál gumipálya
mit össze nem kellhetett melózni a hőlégfúvóval ezen a gomin, hogy így megolvadjon!
Szeva Atys! Örülök hogy jól sikerült a buli!

Ma mi is jót tekertünk:
Szervusztok Motósok
Ma sikeresen lenulláztam a hátsó gumám bal felét Hála a sok balos kanyarnak és senki nem akart fordítottan száguldozni a pályán hogy hozzá daráljam a jobb oldalát is
De ugye a burnout segít az ilyen problémán és lefüstöltem a jobb oldalát a pályázás befejeztekor.Most nagyjából egyforma
vágott pályagumi 130/70-17-es méretben létezik?Tippelem hogy nem de azért rákérdek
Nekem bevált a CZ ORM, más biztos másra fog esküdni hogy az a legjobb és ezen majd jól összevitatkozunk
Helóka Mindenki!
Tegnap este az M3 30km kőnél odaadtam egy debrecenből alsóörsre tartó srácnak a láncomat...két pizypangé. így most csak 1helyben mozgok... namost ha ez így marad hogy kőrözhetek visontán?
Tehát kérnék infót mellik láncot válasszam!
Nekem már hengergörgős volt benne csak ahogy kiette a berúgó fogaskereke az öntvényt, minden tele lett alumínium-forgáccsal, ezért az összes csapágyat cseréltem a blokkban...amúgy akkoriban a KTM-nél 18e-t kértek ezért a csapágyért, az SKF-ben nem egész 10-et, csak éppen 80 db-ot kellett volna venni belőle...a boltos valahonnan külföldről hozatta nekem azt az egyet, így 11e-párszáz Ft-ot fizettem érte.