Lényeget kihagytam.Említettem meg gondolom láttad is hogy pattog az egész gép mikor próbálgattam először csúsztatni.Rájöttem hogy szarul próbálkoztam
Most már nem gond csak ugye a szög sose lessz olyan mint rendes kerekekkel meg gumival.
Morekám az nagy dumagép de én meg is csinálom.
Nagy fej a gyerek csak az a baj vele hogy mindent amortizál ami körülötte van.Pályán totális közveszély lenne.Felszántana mindent.
Jó is volt.Csak gumi kőőőőőőőő.Ma kivégeztem.Ugye én inkább utcán rázom a rongyot és nem pályagumit használok.supermotyós kerekeket még nem veszek ebben a hónapban és ezekre meg csak virsligumit lehet rakni.De tökéletes összhangban vannak az oldschool egész paripával
Kell valami puha,tapadós gumma 130/70-17 virsliméretben
és minden pihenőben ez megy és ez így jó
a legjobb sztori a More-é volt
felkaptam egykerékre more húztam húztam begőrcsölt a kezem more nem tudtam elengedni a gázt elmentem több kilómétert egykeréken annyit még éeltemben nem mentem more
Nem nem.Csak nagy volt a hajsza és tudod a lelki terror
Nyomták egymást ezerrel és elöbb-utóbb hibázott valamelyik.én is majdnem taknyoltam.Becsúsztam a célegyenes végén a kanyarba keresztbe csak már túl gyorsan mentem és egész jól be is voltam dőlve de csak nem akartam lelassulni az ideális tempóra.Felnyomtam egyenesbe és repültem is a gumikba Esés nélkül megúsztam csak a csizmámmal levakartam a gumikról a sárga festéket.
Jövő hét vége szabad!
Mi megyünk ismét.Kint lessz az egész cshe brigád de ketté osszuk a napot.Egyszer a gyügék,utánna azok akik értenek is hozzá
A cshe Vavra egy igazi nemnormális.kibebaszott jól megy.öröm nézni ahogy tereli a lovat
Szervusztok Motósok
Ma sikeresen lenulláztam a hátsó gumám bal felét Hála a sok balos kanyarnak és senki nem akart fordítottan száguldozni a pályán hogy hozzá daráljam a jobb oldalát is
De ugye a burnout segít az ilyen problémán és lefüstöltem a jobb oldalát a pályázás befejeztekor.Most nagyjából egyforma
vágott pályagumi 130/70-17-es méretben létezik?Tippelem hogy nem de azért rákérdek
Helóka Mindenki!
Tegnap este az M3 30km kőnél odaadtam egy debrecenből alsóörsre tartó srácnak a láncomat...két pizypangé. így most csak 1helyben mozgok... namost ha ez így marad hogy kőrözhetek visontán?
Tehát kérnék infót mellik láncot válasszam!
Nekem már hengergörgős volt benne csak ahogy kiette a berúgó fogaskereke az öntvényt, minden tele lett alumínium-forgáccsal, ezért az összes csapágyat cseréltem a blokkban...amúgy akkoriban a KTM-nél 18e-t kértek ezért a csapágyért, az SKF-ben nem egész 10-et, csak éppen 80 db-ot kellett volna venni belőle...a boltos valahonnan külföldről hozatta nekem azt az egyet, így 11e-párszáz Ft-ot fizettem érte.
Most már nem gond csak ugye a szög sose lessz olyan mint rendes kerekekkel meg gumival.