Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor tuti DRZ buber nagyon olyan mint egy tuti AK
Hát igazság szerint, városban ökörködni, túrázgatni vele kb 150 km-en belül!
Néha esetleg pályán használni! Megtanulni a csúsztatásokat, a kis ívben való fordulásokat!A kerekezést, ilyesmiket!
Valami megbízható moci kellene nekem!
ja eros jo olcso meg bizhato kell jobb
ahogyan valaki mondaná: ollé!
Nekem o tetszik most de holnap mar masik de ez sem rossz de en ehez sovany vagyok ,most uj fegyveremben bizok az tuti
először vázod fel, hogy mire is szeretnéd használni a gépet. aztán holnap kifejtem a véleményemet, meg gondolom addig a többiek is a sajátjukat!
DRZ400
Holnap is jó lessz!
Jóccakát!
na megyek, neki futok 5ödszörre a T4nek, bár van egy olyan sejtésem, hogy ma sem jutok benne nagyon sokáig!

de jó volt ma motorozni!
Hááát nem tudom!
Azért kérdezem meg a szakikat, hogy tugjam mia dörgés a supermotyo területén!
Ha ti mondjátok akkor biztos erős lessz!
Mit ajánlatok akkor?
125, 250 kilőve!
Két ütem meg aztán pláne, mert nem fogom éjjel nappal arra költeni a kis vagyonom, hogy megint henger, megint hajtókar, megint dugót kell venni!Segítsetek, hogy mi lenne a tökéletes választás!
Köszönöm!
rendben tamogatom az otletet
Köszönöm szépen, tisztelettel, Tanár Úr kérem
a 450 mégmotorozhatatlanabb mint az 550. akkor inkább maradjunk az 550nél szerintem!
hmmm ha fegyvereket kerdezel mostanaban abbo ljobban tudnek valaszolni De 450 nem lenne jobb? csak egy otlet
én azt hittem magasabb vagy
nagyon kemény lesz RS125 után!
125-ös rs után nem erős egy kicsit?
Dehogy vagyok felhőkarcoló, 180 cm az ma már nem számít annak egyáltalán...15 éves unakotesóm már vagy 5 centivel magasabb nálam...
Szevasztok!
Én egy Aprilia SXV 550-et szeretnék venni következő mocinak!
Mi a véleményetek róla?
Esetleg van valamelyikőtöknek tapasztalata?
Eddig egy Aprilia RS 125-öt hajtottam, de az most már kezd kevés lenni!
Segítsetek lécci!
Köszönöm válaszotokat előre is!
GD te felhőkarcoló vagy, mi meg kertitörpék, szóval kosatt-nak kifejezetten jó, hogy kicsi a gép!
ezen sürgősen változtatni kell!
Kurva kicsi. Úgy össze kellett hajtogatnom magam rajta hogy a protektor pár perc után elkezdte nyomni a térdkalácsomat.
Meg injektoros, úgyhogy mikor motorfékről gázt adsz vagy ha egyenletes tempóval próbálsz menni (hosszú nyújtott kanyar) akkor darabos (ausztrál import kengurubenzin).
Ráraknának egy FCR-t, kibebaszottjó kis gép lenne, mert amúgy fék, futómű kurva jó rajta meg elég jól is megy. Szvsz.
tudod,h keveset pályázok !
Éssss? GD? Gabbana and Dolce?