Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rájt!
Értem, köszi.
Kedd (06.16.) - Eger .... ez a kva sok meló ....
Sztem jól jársz vele... Így tuti nem törik össze a hűtőd... meg tényleg igényes nagyon.
Ja, hallottam már másoktól is dícsérni a cuccait...lehet nekem is kéne rendelnem tőle egy hűtővédőt a patkányra, mert én sztem sose jutok el odáig hogy megcsináljam...
köszi
Igen ő féle munka ! igen nagyon jól megcsinálta
Ez is Termol Robi-féle motyó akkor? Tényleg takaros munkának tűnik...
Jóféle polírozás
nem saját gyártmány.. a DRZ-sek jelenzős részének ilyen alumínuimból készült van. tőlünk nem messze csinálják. Csinálhak blokkvédőt, hűtő merevítőt, fékadaptart, bármit a drz-hez.. De eddig terepen bevált az ismerősöknek... Nekem meg még nem kellett tapasztalni a hatékonyságát..
Hátöööö...inkább nem mondok semmit

Amúgy a kuplung meg generátorfedélre a védők azok saját gyártmányúak? Eddig csak karbonból láttam ilyeneket...
Viszont városban jó az mikor nem kell minden kanyarba kézzel jelezgetni nagy forgalomban...
De rosszabb mintha egyáltalán nem lenne - "ami nincs az nem kerül pénzbe és nem romlik el"
a csövet ráhúztam egy bilincsre és úgy húzattam össze. Csak elég mókás volt kiszedni belőle a drótkötelet mert ez anyunak a bicikli zárja volt. Csak tetszett a színe és mondom ebből megoldom.
köszi.... Hát sajna ilyen irányjelző van.. Ilyet hozott a jézuska... de jobb mint a gyári na... :D
Hogy fogadtad össze a csövet?

Lehet szerválni kéne' két narancs 'hurkát' a kipuffra.
Én mennék! Még a kék-sárga szín is jó lenne, deh a felirat nem teccik! Ha mégis megbékélnék vele, beugrasz értem Tokajba?!
Na akkor ma se vacsorázok...amúgy jobbulást!
A polír tök jó, de a karbonmintás indexek nagyon gagyin néznek ki...
KI jön velem GO-GOra? Van pár szabad hely
Jocó vasárnap akkor gépelünk ?
eddig nekem is 95 % hogy megyek a maradék ÖT még bebaszhat
Ha nem is készül el a motor, de Börni benne van én elmegyek zenélni egyet
Volt egy pár epekövem
a járgányt meg ha összehozom addigra akkor megyek
Apraszaki!
Mindenképpen utifutin megyünk!