Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó motoros ruha! Tronic csizma 43-44-es, Hunter protektor gerinc és vesevédővel, Airoh bukósisak, Imet kesztyű! 3 hónapos minden, alig voltak használva.
Tel számon elértek: 06-30-585-42-39
azz
A fekete ruha áldásos hatása
http://global.ebay.com/Kupplun... van azért olcsóbban is....ez pl 2 nap múlva fog lejárni.
Az fasza ...Akkor zsebbe kell nyúlni vagy használtan nézni egyet, még az megér egy kört
Jó éjt Neked is!

Készülök ezerrel, bár még nem tudom hogyan, de lelkiekben mindenképp!
Jó estét annak aki fent van még!
Nekem viszont kezd leragadni
Jó éjt,és készülj!
Még nem vagyok fáradt. Egy órája értem haza egy találkozóról és igencsak felvagyok dobva!
Viszont!
Nem tudsz aludni?
Szép estét Mindenkinek!
Na Tibi teljesen kész vagyok! :(
Ma voltam Misiéknél és szétszedte a kuplung olajtartályt és kiderült, hogy nem az a rugós tömítést kell kicserélni, hanem a (nem akarok hülyeséget mondani) komplett olajtartályt, "MAGURA " mert ott belül a tetején egy jó kis darab letört ill. kisebb darabok is, amiket a kuplungolaj tovább vihet magába blokkrészbe ami szintén tönkremehet... valami ilyesmi, remélem érthető...na és ez meg nem kevés 79 rongy lenne...le is ültem egyből
Na most, vissza rakta a tömítést, újat meg azért nem tett bele mert azt is tönkre tette volna. Feltöltötte olajjal, légtelenítette és most már van kuplungom, persze ez ideiglenes megoldás. Eddig olyan volt kb. mintha bovdenes féket húzogattad volna ami el van szakadva..
Szóval ez van
ettől többen nem is nagyon kell tudni OTT KELL LENNI!
A máriapócsi találkozó mikor lesz?
Gyere a visontai 20-21re,tuti jo buli lesz
Valaki megy a nyíregyházi gyorsulási versenyre szombaton vagy a máriapócsi motorostalálkozóra?
június 20-21 Visonta Gokartpálya... Többet én se tudok..
Az kellene nekem! És amúgy azt sem tom hol és mikor lex!
190 cm / 85 kg
Lehet a mókusnak (tróger fájter) jó lenne...

Ő mindíg 1kerón nyomja első hátsó felváltva.. hehe
tárgya=Tárcsa...... Rohadt sok tanulástól már írni sem tudok XD
Hát nem tudom mennyivel mehet... De 2 nagy tárgya meg két 6 dugattyús féknyereg majdnem túlzás egy simsonnak ... XD De azért elfogadnám... Lehetne vele jampecolni :D
Szerintem karcsú lesz a fékhatás.... Fémfékcső van?
beszarok...nagyon állat
háj
Jól néz ki meg minden. De azt a féknyerget szívesebben raktam volna a DRZ-re mint a sámsonra...