Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pályára nagyon sérülékeny!
Kategória:Superkóceráj (csak a vidi szerzője utnán kombinálva )
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Ühüm.
Duke III-at próbált már valaki?
Csemege
Ráadásul még az egérkék is kirágták az alját
unatkoztál és széttszerelted a moccot?
Ettől is tartok hogy ketté törik a vázam mert matuzsálem a masinám.De majd esik ahogy puffanik,ugye?
nekem ami volt fehér Sidi az nagyon besárgult (amennyit én takarítottam )
Egyáltalán nem gáz sztem a krosszcsizma, én a héten Yamaha Diversion-t teszteltem és simán tudtam azon is váltani benne (pedig az én csemmám még régebbi fajta, bokában csuklómentes)!
csak meg kell szokni. Sokat számít én már tudom
nagyon puha, csizma, mint ahpgy azt írtam is.
ilyet vehettem volna, de én úgy vagyok vele, hogy csak fehér!
nekem ebben a sötétben tetszetős.
A hátsó az nálam is hibátlanul passzol, csak az elsővel kellett bűvészkedni!
Találtam is ebay-en
Az ára is kinyöghető és elgondolkodtató.Csak attól tartok hogy le fogom rúgni a váltókart a helyéről.Bocsesz a debil gondolatokért csak nem szoktam ilyen merev csizmában motorozni
azért ebben az összeállításban a legszebb
ott a Sztendrei úton?
91800.-
a supermoto talppal együtt 98ezer
sidi crossfire SRS
és egy ilyen SIDI lábbeli mennyi mani?Valamit kellene nekem is venii mert a túracsizmámban 1 hete majdnem letűrtem a lábfejem mert elfelejtettem felemelni a lábtartóról.Ott is maradt a festék a bőrről az aszfalton a csizmám felső részéről
Szóval nem játék a játék
És szted Duke III 690?
Helll! Mi a pontos típusa a csimmának? Én most hadilábon állok velük, mert van 3, de az a legkénylemesebb, amelyik a legrégebbi, csak már rossz állapotban van. Ma voltunk Mpócson!
nekem meg Husaberg kerekek voltak a DRZ ben ahátsooo 1 az1 be belement az elsöhöz kellett távtartókat esztergálni csapágycserével mert a tengül se vóóót joo
Gané se jó mi?
De ezen úgy is minden aluminium és azt lassan enné meg a gané.Bezzeg a mostani szekeremen rengeteg a vas.Bár ganét se láttam még csak tévéből