Egyáltalán nem gáz sztem a krosszcsizma, én a héten Yamaha Diversion-t teszteltem és simán tudtam azon is váltani benne (pedig az én csemmám még régebbi fajta, bokában csuklómentes)!
Találtam is ebay-en
Az ára is kinyöghető és elgondolkodtató.Csak attól tartok hogy le fogom rúgni a váltókart a helyéről.Bocsesz a debil gondolatokért csak nem szoktam ilyen merev csizmában motorozni
és egy ilyen SIDI lábbeli mennyi mani?Valamit kellene nekem is venii mert a túracsizmámban 1 hete majdnem letűrtem a lábfejem mert elfelejtettem felemelni a lábtartóról.Ott is maradt a festék a bőrről az aszfalton a csizmám felső részéről
Szóval nem játék a játék
Helll! Mi a pontos típusa a csimmának? Én most hadilábon állok velük, mert van 3, de az a legkénylemesebb, amelyik a legrégebbi, csak már rossz állapotban van. Ma voltunk Mpócson!
nekem meg Husaberg kerekek voltak a DRZ ben ahátsooo 1 az1 be belement az elsöhöz kellett távtartókat esztergálni csapágycserével mert a tengül se vóóót joo
Gané se jó mi?
De ezen úgy is minden aluminium és azt lassan enné meg a gané.Bezzeg a mostani szekeremen rengeteg a vas.Bár ganét se láttam még csak tévéből
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Ettől is tartok hogy ketté törik a vázam mert matuzsálem a masinám.De majd esik ahogy puffanik,ugye?
Az ára is kinyöghető és elgondolkodtató.Csak attól tartok hogy le fogom rúgni a váltókart a helyéről.Bocsesz a debil gondolatokért csak nem szoktam ilyen merev csizmában motorozni
Szóval nem játék a játék
De ezen úgy is minden aluminium és azt lassan enné meg a gané.Bezzeg a mostani szekeremen rengeteg a vas.Bár ganét se láttam még csak tévéből