Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a F.sz van veled,meg a motoroddal?
El vagy tűnve kishaver. Mindent megteszel,csak a Börnivel való zenélést megússzad,mi?
Ma még szép. Holnapra összerugdosod az egészet
Felkészültem!
Cél szentesíti az eszközt!
de legjobban a gumicsőbe a drótkötél mintázat tetszik! Anyum biciklizárjából készült a cuccos XD
Ja igen itt mis meg akartam osztani a többiekkel! Meg a hátsó villát is megcsináltuk mert az előző tulaj flexxel vágta le a láncvédő tartót... de azt is megcsináltuk XD
Pöpec! Kommentelek, ahova csak felrakod!
Sziasztok!
Ma políroztam egy kicsit a gépet, meg a kipuffra raktam csövet és gontoltam megosztom veletek a képeket. Sztem igen jó lett-
Engem ne keress itt, írj mailt, vagy hívj fel... giraffe64@freemail.hu, vagy 20/914-7321

Biznisz? Májusban...
nem tetszet h olyan szabályos....
háát aki éjjel dolgozik, nappal alszik
jajjj téged már kerestelek itt , hogy mikor tudnánk bussinesselni ?
ne b*ssz fel! pont most akarok nekiállni sváblit restaurálni... most ilyet kell rá tegyek bele tetted a fejembe a bogárt
rájt!
Megszakadtunk,hálózati probléma, vagy mifene, mindegy, a lényeg, h lenyomjuk a seriffet, oszt gurulhatunk!
Akkor csak benya+kaja a kőccség...
megvan rogyva kicsit az eleje... nem probléma amig nem folyik semmi
apraszaki légyszíves hívj már fel! elfelejtettem elmenteni a számodat!
Hela mindenki!
G.Gabi, lábon fogsz menni visontára, vagy ufóval viszed a dörözöt?Mert ha lábon, akko csatlakoznék...
Van 2 db vadiúj Magura kuplung szettem, gyári. Ha érdekel valakit... Jó áron...
Csak irigykedek.
Én is most készülődöm lefeküdni!
Nem tom mi ebben a furcsa
Ilyenkor aludni?
Óh köszi!
Elvileg be regisztráltam és licitáltam is rá!
Hát figyelni kell és 2009.06.14 20.30-kor új licitet kell legkésőbb tenni szinte az utolsó pillanatban, ha addig túllicitálnak!
na mentem aludni , jó8