Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo8!
Ez már megfordult bennem is,de akkor hogy iszunk
Igyunk mint Samantha
De akkor ki vezet?
Ördögi kör ez báz+
ezt a zuhanyzós sztorit megkérdezem holnap, úgyis arra járok. mert sajna az építkezés még nem indult el....
amugy meg van egy olyan vízióm is, hogy éjjel elugrunk demjénbe fürdőzni egyet!
Én múltkor 15-45 be mentem és szerintem jó volt úgy! Lehet kipróbálom a 14-est előre, bár ugy lehet rövid az áttétel,még agyalok rajta.
Nem vagyok senkinek se a Kiscicája!
Rikizuzda!
E betűs az olajfaló Áttétel 14/45 lesz,mert az van.Azt hogy hogyan megy,azt hagyjuk,de hogy csúszik az oldalán Remélem most más lesz a raining men
És persze hogy ott alszunk,úgy ér valamit az egész!
Luki,valami zuhanyzóra lehet számítani esetleg?Emlékszem ott valami messzi épületben egy kezdeményre,az készen van?
Nem drága a posta,szerintem.országtól és csomagküldőtől függöen persze.én a fél motorom ott vettem.
nem drága behozni?
helló
ebay tele van ilyenekkel.én is ott vettem hasonlót
Teeee! KTMZsolti nem hívott....................................
Pont jókor jött a Pannónia ringes autóverseny Amúgy se mennék motor nélkül le Visontára... A páyla szélén bambulni amíg mindenki gurul... QVA ÉLETBE!
Én meg az ilyet nem szeretem... Kiscica miben is állapodtunk meg? Hm....
a hátsó lámpa nem gyári ugye?
hol lehet ilyet találni?
szép motor
itten van-e!
Egy pár kép az LC 4 SM-ről.
LukitÓ nem talÁltam meg amit beszÉltÜnk
és lássuk csak, hogy milyen papucsban csoszog a jó öreg VDB? csak nem DC?
nekem közel 50 poci és kuplungolni 2-ben.persze a áttétel is jó hosszú de a motor is nehéz :D de úgy szépen lehet vele játszani.Legalább is nekem úgy megy jól
Hi!
Csak nem erre a vágott lábú gyermekre gongolsz ATIS? Na ott van a pályán a csávó, persze a törött kezű spanomat sem felejtsük el HÍM-R-t!
rendben majd akkor beszélünk erről még
e-mail-t légyszíves..
Gratula