Heló Skacok....
Kéne egy kis help...
Kellene vegyek egy H7 xenon szettet. Tudja valaki melliket érdemes venni? Meg hogy mellik hőfok (kelvin)a legjobb?
én ebay függö vagyok annyira hogy máshol nem is szoktam nézni
De ha ilyen könnyen beszerezhetö akkor ma este nyugodtan fogok aludni. köszi a választ.és mi annak amugy a hivatalos megnevezése?teloszár védő?
Hello mindenkinek korán reggel!
Itt biztos tudja pár beavatott a választ.Olyat szeretnék kérdezni hogy fordított teló alsó szárára védőt hol tudok beszerezni?A ráhúzhatós szivacsos bizbaszra gondolok.
Halee...nézd meg senki nem jön holnap velem? Neked moci ügy semmi mi?
Mit csinálsz holnap lehet kinéznék gumákért? vagy nemtom merre jársz vagy hogy vagy?
Szilvi 1/2 2-től szabad, de 6-ra haza kéne érnie. Így nincs igazán értelme kurulni menni + vinned kéne a gépét is. Az csak 2,5 óra pályázás lenne, amibe a pakolás és öltözés, +a vetkőzések is bele kéne férjenek.. Nem igazán érné +
Kéne egy kis help...
Kellene vegyek egy H7 xenon szettet. Tudja valaki melliket érdemes venni? Meg hogy mellik hőfok (kelvin)a legjobb?
uhogy irany a Go Go :DDD
Én itt vettem...http://universalmotor.hu/shop....
De ha ilyen könnyen beszerezhetö akkor ma este nyugodtan fogok aludni. köszi a választ.és mi annak amugy a hivatalos megnevezése?teloszár védő?
Itt biztos tudja pár beavatott a választ.Olyat szeretnék kérdezni hogy fordított teló alsó szárára védőt hol tudok beszerezni?A ráhúzhatós szivacsos bizbaszra gondolok.
Mikor és hol, csak ennyit írj.
Mit csinálsz holnap lehet kinéznék gumákért? vagy nemtom merre jársz vagy hogy vagy?
Nézzétek meg,ez az álladék 1000-es sbk-kal supermotyózikkk.