Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóóóestét!
stét mindenkinek
Jó estét kívánok!
De fasza csak még nem próbáltam sajna senki se jött gurulni egyedül meg nem volt kedvem
6000K
Heló Skacok....
Kéne egy kis help...
Kellene vegyek egy H7 xenon szettet. Tudja valaki melliket érdemes venni? Meg hogy mellik hőfok (kelvin)a legjobb?
a már nem is jó?
Köszi Sanya még1X nagyon zsírak az áruk
Szép napot! Úgy tűnik mindenki motorozott ma.. de jó nekik Én meg tegnap először hazatoltam
Szép napot Supermoto!
atkerultem masik csoportot kell vezetnem es tok veletlen 21. en nem lell meloznom :DD

uhogy irany a Go Go :DDD
Köszi
Heló Ati,

Én itt vettem...http://universalmotor.hu/shop....
én ebay függö vagyok annyira hogy máshol nem is szoktam nézni
De ha ilyen könnyen beszerezhetö akkor ma este nyugodtan fogok aludni. köszi a választ.és mi annak amugy a hivatalos megnevezése?teloszár védő?
Ezer helyen...csak néhány példa: KTM kereskedések, Auner, RMC üzletek...meg még biztos 100 másik boltban is...
Hello mindenkinek korán reggel!
Itt biztos tudja pár beavatott a választ.Olyat szeretnék kérdezni hogy fordított teló alsó szárára védőt hol tudok beszerezni?A ráhúzhatós szivacsos bizbaszra gondolok.
Sanya, kéne 1 kis okítás megint, lennének kérdések!
Mikor és hol, csak ennyit írj.
AMúgy Én kerestelek ma vezetékes számról..
Halee...nézd meg senki nem jön holnap velem? Neked moci ügy semmi mi?
Mit csinálsz holnap lehet kinéznék gumákért? vagy nemtom merre jársz vagy hogy vagy?
milyen fékbetétet ajánlanátok?
Csákó!
Nézzétek meg,ez az álladék 1000-es sbk-kal supermotyózikkk.
hélá
idén már szerintem nem lesz!
Lehet hülye kérdés de ezután is lesz GoGo? Úgyértem idén? Vagy egy évben csak 1x van?! Mondjuk augusztusban még1 pl?
Szilvi 1/2 2-től szabad, de 6-ra haza kéne érnie. Így nincs igazán értelme kurulni menni + vinned kéne a gépét is. Az csak 2,5 óra pályázás lenne, amibe a pakolás és öltözés, +a vetkőzések is bele kéne férjenek.. Nem igazán érné +