Szia,
Nem láttam még SM verziót élesben. Berlin környékén inkább CRF, SMR, KX-F, motorok vannak.
Barátomnak viszont van enduro belőle, nagyon szereti és csupa jókat mond róla.
Na szóval az úgy volt hogy a éppen a mobile.de-t nézegettem és akkor találtam (egyébként annak idején Biker be is linkelte) a supermotos bergek közt utolsóként mert vagy 11000 euro az ára és el kezdtem keresgélni a neten hátha van már valakinek ilyen a világba..., de csak ezt az egy videót találtam!
Kiváncsi lennék milyen az új berg smként menetre-jövetre... az enyémhez képest!
Miért?Azt hittem már eldöntötted,hogy ütőképesebbet akarsz.Ha így van,és megkapod érte amit gondolsz,akkor hol a hiba?
Persze tudom,könnyű más faszával verni a csalánt...
Meg akarják venni, mindenáron, mi a fszt csináljak....semmi normális KTM hírdetést nem láttam....(megjegyzés: még mielőtt vki a DRZ-t fikázná, új FCR karbival még 3.-ban is gázra jön egykerékre) Luki! Ez azután került fel, miután próbáltad - ha olvasod....
Szia! Minden hétvégén ilyen berget hajtunk, de ennyire még azé nem megy ..
Az a komoly, hogy a pálya szélén még áll a hó ---hideg az aszfalt, és majdnem karcol a kormány vége.
Hát igen.. BERG..
Ez olyan igazi mindentbele cuccnak tűnik, a szén alatt valamennyi kevlar (sárga), de a belső oldalán meg ilyen üvegkóc látszik...pedig ez hűmegha amerikás cucc, zsilliárdokért...
Nem láttam még SM verziót élesben. Berlin környékén inkább CRF, SMR, KX-F, motorok vannak.
Barátomnak viszont van enduro belőle, nagyon szereti és csupa jókat mond róla.