Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
Nem láttam még SM verziót élesben. Berlin környékén inkább CRF, SMR, KX-F, motorok vannak.
Barátomnak viszont van enduro belőle, nagyon szereti és csupa jókat mond róla.

Na szóval az úgy volt hogy a éppen a mobile.de-t nézegettem és akkor találtam (egyébként annak idején Biker be is linkelte) a supermotos bergek közt utolsóként mert vagy 11000 euro az ára és el kezdtem keresgélni a neten hátha van már valakinek ilyen a világba..., de csak ezt az egy videót találtam!
Kiváncsi lennék milyen az új berg smként menetre-jövetre... az enyémhez képest!
690 SMC-t, mert sokat vagyok úton, keveset pályán. Neked mi a tapasztalat az SM-mel?
Csak éppen ez - a valódi szénszálas cuccal szemben - nem véd semmit...magyarul parasztvakítás.
www.foliavagas.hu/karbon-folia

egesz pontosa erre gondoltam , szal ne tessek lehurrogni :)
karbon mintas matricara gondolok asszem a foliavagas.hu nevu oldalon lattam h hogy teszik fel ezt az elethu karbon matricat! eleg draga metere
Nem teljesen úgy kezdődik, de szerintem ERRE gondolsz.
Gondolom végignézted a használtauto.hu-t , használtmotor.hu-t , meg az itteni hirdetéseket is.

miért milyet keresel, hogy nem nagyon találsz?
Nekem ne lőjél!Elmegyek oszt megnézem
GoGo3-ra viszek új tagot,úgy néz ki
Miért?Azt hittem már eldöntötted,hogy ütőképesebbet akarsz.Ha így van,és megkapod érte amit gondolsz,akkor hol a hiba?
Persze tudom,könnyű más faszával verni a csalánt...
mostanában ilyen vagyok. sokáig fent vagyok. pedig holnap is folytatjuk a bolt átalakítást. pöpec lesz nagyon. majd ha készen vagyunk, lövök képeket!
jajj, ne haragudj, az a 15-ös még itt van a garázsban.... de az eladással kapcsban tanácstalan vagyok...
Ménemalszol
LaciCRM a motorját adta el,vagy a számítógépét?
Hát add oda!Biker1000 meg majd kerít neked valami zsír gépet
Ha motoreladás után esetleg lenne egy felesleges 15-ös lánckereked...
olvasok én mindig. akkor sem volt annyira rossz ám!
Meg akarják venni, mindenáron, mi a fszt csináljak....semmi normális KTM hírdetést nem láttam....(megjegyzés: még mielőtt vki a DRZ-t fikázná, új FCR karbival még 3.-ban is gázra jön egykerékre) Luki! Ez azután került fel, miután próbáltad - ha olvasod....
Holnap a Nyugatinál leszek. Bár..... esik rendesen, úgyhogy még semmi se biztos!

Viszont hétvégén kellene egy picit "ünnepelni". Összejöhetnénk páran.
Szia! Minden hétvégén ilyen berget hajtunk, de ennyire még azé nem megy ..
Az a komoly, hogy a pálya szélén még áll a hó ---hideg az aszfalt, és majdnem karcol a kormány vége.
Hát igen.. BERG..
Az hogy karbon igen...ettől még persze a funkcióját tökéletesen elláthatja! Én is üvegszálasból csináltam a rezóvédőt az EXC-re...
Mindent a szemnek, semmit a gépnek..
Cseérbe meg lekerül az önindító, mert ugye milyen k nehéz egy berg?
Röviden megfogalmazva akkor parasztvakíttás?
Ez olyan igazi mindentbele cuccnak tűnik, a szén alatt valamennyi kevlar (sárga), de a belső oldalán meg ilyen üvegkóc látszik...pedig ez hűmegha amerikás cucc, zsilliárdokért...
Lovat nem igazán hamarabb befektetett pénzt és energiát