Sajna nem. Meló ezerrel, meg du. a buszba építünk zenét meg TV-ket, az se rossz móka. Szombat biztos nem jó, de vasárnap az kéne . , hogy jó idő legyen!
Az a baj hogy pénteken sok a melóm...nem jó..max a hétvége egyik nap de félek megint fos idő lesz..azért is akarom kihasználni még a jó időt amig van Neked nem jó a holnap?
Jaja ha már ma nem sikerült mocira pattannom...de lehet arra is gondoltam visontára lenézek..na majd attól függ ki mire kap rá..de lehet egyedül megyek ha nem jön senki
Hali Mindenki!
Rooftop! Pár hete kérdeztem rá, milyen szemüvegben vagy az egyik képen, ha jól emlékszem Oakley gyártmány, iridium plexivel. Namármostanakkor tudnék ilyen plexit, szemüveg nélkül rendelni? Mert avval együtt nagyon borsos ára van, és nem akarok még egyet venni pluszba. A mostani plekót viszont lecserélném mert 1. karcos (már így jött ) 2. csipkebokor vessző 3. át lesz fetve a bukóm fekete-fehérre, és ahhoz passzentosabb lenne ez a narisárga de nem átlátszó lencse. Köszi előre is!
Hello, én most szeretnék túladni az NSRemen és venni egy supermotot, véleményt kérnék:
Husky Sm 125, 2000 évjárat, papírjaiban 9 kw, aszonta a tulaj fél éve volt WISECO dugó csere(nem ismerem), az éven 2x volt beindítva,csak áll a garázsban, aksija nincs szal azt venni kell. Irányár: 1800 euro.
Addig meg elfoglalom magam minden jóval.
Vasárnap mehet csak beszéljük meg mert nekem csak egyik nap jóóó
nem baj egyszer veled is üldözőbe vesszük egymást... mint múltkor kisJocóval kergettük egymás farát
A vasárnap még jó lehet, Visontán.
Kijött már a kukorica ?
Egyedül nekem is sz@r nincs húzóerő....
Péntek du.?
Nem melozom holnap így lesz időm , gondoltam valaki csatlakozhatna! szóval?
Rooftop! Pár hete kérdeztem rá, milyen szemüvegben vagy az egyik képen, ha jól emlékszem Oakley gyártmány, iridium plexivel. Namármostanakkor tudnék ilyen plexit, szemüveg nélkül rendelni? Mert avval együtt nagyon borsos ára van, és nem akarok még egyet venni pluszba. A mostani plekót viszont lecserélném mert 1. karcos (már így jött ) 2. csipkebokor vessző 3. át lesz fetve a bukóm fekete-fehérre, és ahhoz passzentosabb lenne ez a narisárga de nem átlátszó lencse. Köszi előre is!
Husky Sm 125, 2000 évjárat, papírjaiban 9 kw, aszonta a tulaj fél éve volt WISECO dugó csere(nem ismerem), az éven 2x volt beindítva,csak áll a garázsban, aksija nincs szal azt venni kell. Irányár: 1800 euro.
Péntek (05) du. Kakucs valaki.... velem?