Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy addigra megtakarítom a grillt...
Mivel tervezem a 20-át is,így valószínű időre ott lesz az esti sütéshez,senkinek nem kell majd éhenhalnia hideg csirkecombok között
mindenkinek
Mi van,mindenki készül 20-21-re?
húha hát megköszönném ha elraknád, mindenképp elviszem
Wolfi! Rakosgassam még a gumit, vagy eladhatom?
Estét Mindenkinek!

Ez a mai nap........ Nem elég, hogy pár óra helyett ott kellett sz@pnom egésznap, még egy találkozót is lekellett mondanom!

Holnap a Nyugatinál (Teréz krt. 60) leszek, ha valakinek van ideje és kedve, akkor benézhetne hozzám.
ahhh nem , par hete volt buli ahol eltoltam :D. finom volt :D
Szia! Na,megvan még az a szivar?
jóestét
Csak Én is el tudjak menni rá.
lesz mééég ilyen!
dehogynem!....ez így volt tökéletes....hatalmas por,döglesztő hőség és a talaj menti fagyok váltakozása,valamint Sanya eszméletlen tempójú motorozása. Perfect nap volt. Kell méééééég ilyen!

most mé'? nem volt jó? Sanya meg ott repkedett fölöttünk!
igen,a p.ring is jó lenne. a cross verseny meg csak akkor,ha jóóóó poros,és a büféig kész művészet eljutni ....jah,és szotyi nélkül szóba sem állok Veled.
biztosan, akár pann ringen, az még neked is viszonylag közel van vagy egy jó kis cross versenyen...
Örülök,hogy jól vagy. Remélem hamarosan újra tudunk valahol találkozni.
Járom,járom a világot ...csak azt nem tudom,hogy minek jöttem haza.
Amúgy minden ok....csak legyen végre itthon is jó idő.
talán már a szombati időjárásjelentésnek lehet hinni, és ha tuti időt mond, akkor riasztom a cimbiket!
szia Drága! mostanában kicsit elfoglalt vagyok, de amúgy minden ok, leszámítva hogy már majd 2 hete nem ültem motoron...
egyébként "itt" vagyok, a fórumot mindig elolvasom
látom járod a világot! minden ok, jól vagy?
vasárnapra jó időt mondott a mai rádió,de ha nem akkor már én is kitérek a hitemből az kurvaélet
Csáó! látom te is tolnai megyei vagy... nem jársz mostanában Szekszárdon? Menjünk csapatni!
én már teljesen el vagyok keseredve, mert már megint esőt mondanak hétvégére. de ha fasza idő lesz akkor van rá esély, mert van 1-2 cimbim akik még nem voltak p-ringen. szóval csak legyen jó idő!
Áááá,de régen láttalak erre felé. Mizújs van Veled?
hella Jocó ugy tervezem hogy a 2 napos party az júliusban lesz ,mert ebben a hónapban már nem tudom leszervezni. Értesítek majd mindenkit. Vasárnap nem jöttök le?
Börni, pann ringes röffenettel kapcsolatban már tudsz valamit?