Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.shop.race-styles.co...
itt is van carbon cucc
Kösz, nekem már van
1 jó tanácsot mondanék ha elfogadsz, a csavarokat óvatosan húzd meg.
ebay?
Már látom hogy ez is csak takaró de szépen mutat rajta!
Spekuláltam hogy megkeresek egy fickót aki ilyen karbonos dolgokkal dolgozik és legyártatni vele egész deklit karbonbol az eredeti magnézium helyett.Úgy 1000 százalékos lenne
gyárira rárakod de nagyon precíz passzentos pontos illesztés...!
Ilyen takarókat nézegettem én is.Vagy ez netán az egész dekli?Leszeded az eredetit és felrakod a karbonost vagy csak a gyári deklire rakod fel a karbon borítást?
Rendeltem karbon deklit nagyon fasza mindenkinek ajánlom...igényes munka németből jön..szinte mindenre van ....váz, oldaldekli, villa......stb
Jövő hét vasárnapra jó időt rendeltem és mehetönk kergetni egymást a pályán Miki meg a többiek
A kibaszott kurva isten faszát ebbe az időbe.....
Kimentem kakucsra..mentem fasza 18 kört kb. aztán leszakadt a rohadék esőőőő PICSÁBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAA
kialakítasz egy supermoto pályát?
üzlet átalakítás van ezerrel.
Helóka Mindenki...

Én készülnék a jövő évi Bamako ralli-ra!
Esetleg velem tartana valaki?
Milyen nagy a tolongás itt! Vajon mit csinál ilyenkor a jó nép?
Tegnap Tomekkel mi is esős edzésnapot tartottunk , a vizes úttal nincs gond, sőt!
Mondjuk nekem vállfáról csöpög minden ruhámból a víz jelnelg is a fürdőben...de majd felveszek legfeljebb mást, az ut kezd száradni és nem esik ez már valami!
Köszi... tipikus Koph-minőség Jólvan, majd akkor még egyeztetünk.
Ha jobbra fordul az idő mehetünk, aztán meglátogatjuk Foxyt, megkóstoljuk a fagyiját!
Jövő héten csak módjával tudok menni, készülök az államvizsgámra
Hali! Persze www.koph.hu vagy itt fórumon is napjában többször dumálunk, összebeszélünk a "vidékiekkel" is és a környékbeliekkel is és irány surány!
a km óra állása motoroknál nem sokat jelent, meg kell nézni, hallgatni, hogy milyen állapotban van a motor. Csapágyhangok, szivárgások, váz, segédváz, futómű, szimmeringek, stb. A digitális órákat is berhelik.
Hali
nyáron szívesen csatlakoznék hozzátok néhány pályázásra, tanulhatnék tőletek egy s mást. van valakinek vmilyen elérhetősége, ímél, msn?
http://www.sportmotor.hu/motor...
ilyen első fék kell nekem
na mikor gurulunk?