Szia!
Jocó, Foxi néztem én is az időjárást(ennyire szerencsétlen nem lehetek) szombatra is esőt mondanak Igazából meg lehetne beszélni a szombatot is max. 1 órával előbb bezárunk, és akkor pont 1-re leérnénk, de ennek kicsi az esélye
Beb!
Vasárnapra elég sz.r időt mondanak! Lehet jobb lenne a szombatot megcélozni! Az összes időjárásjelentő oldal esőt mond vasárnapra... bár még csak kedd van...
szerintem az elhanyagolható tényező, anyit az óra is csalhat , elvéger bicikli km óráról beszélünk, Te melyik bringást láttad már mondjuk 100 felett tekerni
ennek fügvényében akkor ha dűti a motort és a gumi oldala tapad nem pont az alja, már más értéket mutat?
majd pénteken elválik!
Jocó, Foxi néztem én is az időjárást(ennyire szerencsétlen nem lehetek) szombatra is esőt mondanak Igazából meg lehetne beszélni a szombatot is max. 1 órával előbb bezárunk, és akkor pont 1-re leérnénk, de ennek kicsi az esélye
Vasárnapra elég sz.r időt mondanak! Lehet jobb lenne a szombatot megcélozni! Az összes időjárásjelentő oldal esőt mond vasárnapra... bár még csak kedd van...
Este beszéltem a srácokkal. Szombaton megyünk Kakucsra, úgyhogy most sem fog összejönni a közös pályázás!
de másvalaki biztos tudja.
tán Z vel érkezett
vatera?!?
Ugye milyen szívás?Most lesheted a vaterát...
ennek fügvényében akkor ha dűti a motort és a gumi oldala tapad nem pont az alja, már más értéket mutat?
felforrt a fékolajam, meg már itt(azon a képen ami alá irtál ) teljesen ki voltam fáradva
Egy kicsit bővebben mekkora?Milyen tipu? milyen állapotu? ja és első vagy(és) hátsó?
esetleg kép róla?
jófej volt , eljött segitett , fényképezett, meg neki is jó volt mert ott tanul a pályától nem messze lévő főiskolán igy én vittem vissza a koleszba