Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, a fékbetétről nincs hír?
lehet hogy pihenős hétvége lesz....
majd pénteken elválik!
Szia!
Jocó, Foxi néztem én is az időjárást(ennyire szerencsétlen nem lehetek) szombatra is esőt mondanak Igazából meg lehetne beszélni a szombatot is max. 1 órával előbb bezárunk, és akkor pont 1-re leérnénk, de ennek kicsi az esélye
Beb!
Vasárnapra elég sz.r időt mondanak! Lehet jobb lenne a szombatot megcélozni! Az összes időjárásjelentő oldal esőt mond vasárnapra... bár még csak kedd van...
Beb!

Este beszéltem a srácokkal. Szombaton megyünk Kakucsra, úgyhogy most sem fog összejönni a közös pályázás!
jó éjt
akkor..
nemtudom.
de másvalaki biztos tudja.

tán Z vel érkezett
Ki az a CRF -es ember?
Nem vót' pálesz
És Luki is olajat adott?Ki akar nyírni?
Mánaztathittem fékfejlesztésen gondolkodol
lecseréltem az olajat /köszi Luki / és utánna mentem tovább...

vatera?!?
Mást.Ja.viszont ameddig mér,hidd el,pontosabb mindennél,ha jól van beállítva.Ezért nem látom értelmét mondjuk autóórával kontrollálni
A fékbe hova kell olaj?
Ugye milyen szívás?Most lesheted a vaterát...
szerintem az elhanyagolható tényező, anyit az óra is csalhat , elvéger bicikli km óráról beszélünk, Te melyik bringást láttad már mondjuk 100 felett tekerni

ennek fügvényében akkor ha dűti a motort és a gumi oldala tapad nem pont az alja, már más értéket mutat?
Szvsz akkor a legpontosabb,ha rajta ülsz és úgy gurulsz előrébb.Lehet,hogy csak pár mm,de akkor is...

felforrt a fékolajam, meg már itt(azon a képen ami alá irtál ) teljesen ki voltam fáradva
Hi
Egy kicsit bővebben mekkora?Milyen tipu? milyen állapotu? ja és első vagy(és) hátsó?
esetleg kép róla?
nyomtam komit is
egyben udvari bolond is

jófej volt , eljött segitett , fényképezett, meg neki is jó volt mert ott tanul a pályától nem messze lévő főiskolán igy én vittem vissza a koleszba
Ja, akinek van saját udvari fényképésze is...úgy könnyű!
jött velem haver és ő