Tavaly én szereztem velük kapcsolatban pár rossz tapasztalatot, ezért sem rajongok azért, hogy velük mehessek.
Bár idén már más lesz, a Berg bír menni egyenesben is!
Most (kivételesen) nem konkrétan rád értettem...Berg topikban rítt ma vmelyik márkatársad hogy ő csak veletek akar kimenni Gyálra gyakorolni...
Speedesekkel mi bajod, legalább lenne kit kerülgetned a kanyarban...hehe
Én sajnos nem tudom milyen a supermotosokkal menni, mindig a Zoli volt aki közöttük ment, nekem maradt mindig a speed csapat. Nekem még nem volt velük rossz tapasztalatom
Hogy ti milyen finnyásak vagytok...ha egyedül kéne motorozni, az a baj, ha sokan, akkor az...mondjuk az utóbbit én is utálom, citadellás tömegnyomoron sztem 5 perc után rosszul lennék...
Remélem szombaton nem kell együtt mennünk velük, akkor azt hiszem beszélek a bácsival ez ügyben.
Megmondom őszintén, hogy nem nagyon szeretem, ha sokan vagyunk és össze eresztenek minket.
nekem mindkét nap jó! de alkalmazkodom a többiekhez, így én is vasárnap megyek.
rengeteg motoros volt, foggalmam sincs miért nem bontották szét a csapatot...
Pont most volt nálam egy srác LC4-el volt lent tegnap meg vele volt egy Kawás srác is és hát 2x volt eddig lent, de mondta hogy igazán szét lehetett volna szedni a csapatot (és itt nem rátok gondolt, hanem egy két spídesre), de ennek ellenére nagyon élvezte a pályázást, elvileg most vasárnap is jönnek. Igen Vida Zsolti, régen láttam és még eddig nem sikerült vele találkoznom Kakucson, remélem lesz rá alkalom, már csak azért is mert jön egy pár kávéval
Bár idén már más lesz, a Berg bír menni egyenesben is!
Speedesekkel mi bajod, legalább lenne kit kerülgetned a kanyarban...hehe
Remélem szombaton nem kell együtt mennünk velük, akkor azt hiszem beszélek a bácsival ez ügyben.
Megmondom őszintén, hogy nem nagyon szeretem, ha sokan vagyunk és össze eresztenek minket.
rengeteg motoros volt, foggalmam sincs miért nem bontották szét a csapatot...
Mi meg pont szombatra tervezünk pályázást.
Beb és Jocó! Ti melyik napra tervezitek Kakucsot?
Olyan kevesen voltatok motorosok, hogy együtt kellett menni a speedesekkel?
melyik Zsoltival? a Vida?