Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mihez képest?Monnyuk bütkösgumit nem forgattam jópár hete télleg.
alkeszkodni se' voltam veletek Most b@sszál le
Ha télleg erre kolbászolsz, akkor megköszönöm, d.e Szerencsen vagyok, d.u kocsmázom, voda/ 3378289
Na szeva jól eltüntél...
Ma nem indulok már el négysörrel a fejemben, de holnap kolbászolok arra és összefuthatunk.
Amúgy eszedbe ne jusson elhozni, nem ér annyit aza kukker, amennyibe az üzemanyag lenne!
Jelenleg Mezőzomboron vagyok, kis falusi vendéglátóegységemben, ha most elindulsz, meghívlak egy-két sörre!
Csak Berg!
Ókli nem vót ,de ma még megvót, láttam itt a mazdában, csak azzal meg leléptek a munkatársaim melózni.
Mind1, holnap kinyomozom ,aszt elviszem. mellyik faluban lax?
vettem
én is én is
Felvettelek msn-re.
"GOGO rajt"
már van msn is, katt. az adatlapomra
De,igen....nővér-látogatóba megyek.

Utána viszont találkozhatunk.
Mi is a skype címed?....ott jobban meg tudjuk beszélni,és nem offoljuk szét a topicot.
Csak nem kiruccanunk?

Mindenképp jó lenne egy találkozót összehozni!
igen,akkor. Viszont nem is volt rajtad sisak.
bakonynánán,

sorry vak vagyok és sűket föleg ha sisak van a fejemen,

de van ennél rosszabb stádium is,
Hááát,most nem tudom ...vagyis jövő héten pénteken biztosan,de akkor Ferihegyre megyek...legkorábban majd csak júniusban,mert addig nem leszek itthon. Viszont akkor majd talizhatnánk,ha gondolod.
Teljesen megértelek! Nekem is nagyon hiányozna!

Mikor jössz fel legközelebb Pestre?
Gyere csak nyugodtan.
Majd egyszer elmotorozok arra és akkor kipróbáljuk élőben...persze csak ha nem bánod...
Na-na ...tavaly is ugrálhattam meg kiabálhattam.....süket fülek.
De legalább kicsit megmosolyogtatnálak....és egy pillanatra kibillentenélek a depressziódból. De ha nem,akkor nem.
én mindig kereslek az erdőben de nem talállak, pedig egyszer elém ugorhatnál váratlanul,