Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt akartam érzékeltetni az előző hsz emmel, ( bár még senkivel nem küzdöttem pályán)

de ezt az esetet mesélted nekem msn en azt hiszem
ma voltunk Husát nézni :

http://www.hasznaltauto.hu/2935087_husaberg_fs_2007

nem a fotókon szereplő motort hírdették, az adatok sem egyeztek, az eladó nevére át sem volt írva, a rendszám 2/3-a hiányzott, "letört, elhagyta". De legalább Kophhal és Tomekkel jót röhögtünk az úton.
öcsémnek , ilyen kis modell
Csatlakozom!
ajj jajj, akkor máris eladó a motor! ha hsized ha nem, de biztosan van olyan rider itthon aki úgy kitőm, hogy nem eladod, hanem felgyújtod a pálya mellett! az előbb még a csúsztatásról sem volt egy fikarcnyi gondolatod sem, most meg agyon gyalázol egy sokkal nyomatékosabb motort pályán, egy gyakorlott riderrel a nyergében? álljon már meg a menet! lassan kezd elegem lenni ebből "netelőttülökésnagyotmonodokmilyenerősamotorom
milyenjóridervagyok" típusból. el kell jönni pályára, aztán ott megtanulja az ember azt, hogy mi az alázat! amikor tavaly visontán a sportrobogósok ellen küzdöttem az SMCvel, szinte hihetetlen volt. pedig alapból volt 44le különbség. aztán rájöttem, hogy egy technikás pályán, a szintünkön semmit nem ér a sok lóerő, meg a nagy duma. motorozni kell, nem bizonygatni, hogy mennyire sehol nincsennek más motorok. itt bárki bármit mondhat, akár adatokat a motorjáról, akár köridőket, de ameddig ezt nem bizonyítod kicsiny közösségünk számára egy pályán, addig marad a süket DUMA!
? ? ? ? ? ?

há semmitőő! max egy helikopter keresztbe
mitől tartanál igazán egy pályán?
ez hiperszuper doktorzéé nem egy átlag
ez UGYAN AZ sm re átültetve, ezt sugaltam neked az első hsz ednél a mai este
se kép? se adatok?
mondom picit elfogult beszólás volt
akkó az én 620asomat is simán lenyomod mert az meg csak 5 lóval több mint a drz...
szép...de attól még nem kell hogy alázzon...
te is arra akarsz kilyukadni hogy jó lenne egy hétvége ahol a forumozók összemérhetnék tudásukat?
hát figyelj, sztem ez majd kiderül pályán, itt nem szoktam vitázni senkivel mert zöldfülű vagyok Sm témában, és állítom h nagyon sokan körbemotoroznak engem innen a fórumról, pedig 660 ccm dolgozik alattam...

Cross/Endurocross topicban az én szám is nagy mert azok az emberek már láttak (cross)pályán motorozni.

Innen sajnos még csak Koph al és Tomekkel volt alkalmam együtt motorozni a városban, szal egyedül ők látták hogy megy. az is akkor volt amikor a 400. km nél jártam a smcvel már van benne 3000, én úgy érzem biztosabban megyek
Fejezd mán abba! Az EC topicban is volt hasonló és kiderült hogy csak hang volt
nem!csak az a baj h megprobálják bemesélni h drz-vel körbe leszek motorozva...és azt még nem emlitettem h a motorom100kilo...és kközel annyi lo mint a drz
szerintem akkor már haza se vidd
Nem találok követ bázz!
660-ról ráülve nem csoda hogy nem pisilted össze magad. Aki bitang gépet akar nem isvesz DRZ-t
hujjujj itt mindjárt elszabadulnak az indulatok
tudodmit?rámerem tenni ha körbemotoroz valaki egy drz-vel akkor kimegyek a pályárol felrakom a futora hazaviszem lefényképezem és meghirdetem...
az öreg, mindig limiten veri neki. állandóan esik-kel. jah és nem kis tempót megy a 18LÓERŐS robogóval!
én má találkoztam olyannal aki látott annyit!
nem csak kicsit elfogult voltam, úgy van ahogy Luki mondja.

Nincs nagy gokart/sm pályás tapasztalatom.

Eddig crossoztam meg száguldoztam utcán, az sm számomra új világ