Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerény számításaim szerint 05:20 körül tervezem
Mikor jössz? Kimegyek majd és integetek Neked meg Burnout-olok :)
ez jó, eszembe se jutna ilyen Holnap hajnalban megyek Pesssre, átutazom Nybogáton!
A windows 98 telepítő kódja: RH8DQ JGD2K HZEEW 8KGVR R9Y76. Annyiszor telepítettem mér régen, hogy fejből megy a kód és valahogy az RH8DQ maradt :) Egy pár helyre le vagyok regisztrálva és próbálgattam a nevemet megadni Felhasználónévnek Pl. Dávid87, vagy Dávid21, Dveed stb. DE mindig foglalt volt. és gondoltam, hogy az RH8DQ nick név nem olyan elterjedt Ezért maradt ez.
Már estem egy párszor de nem emiatt üt. Amikor megvettem már akkor is ütött egy picit. De akkor nem érdekelt mivel örültem a mocinak. Mostanra, hogy már egykerekezgetek meg elsőkereken "gurulgatok" így zavaró, mert lassú tempónál rángat.
Áhh,sok az edzés suli,múlt7en nymburk,most tata,elcsúszott a lábközépcsontom,meg ujjam is eltört,de szivom magam vmi 7végi crossra
Szia! Segíteni nem tudok, de ez a nicknév honnan jött?
Na,hogy sikerült? Estél?
ÜDV! Tudnátok segíteni? Az első féktárcsám nagyon minimálisan üt. Nagy sebességről ha lassítok, akkor nem gáz. De ha kis sebességről lassítok, akkor egy kicsit rángat. Érdemes felszabályoztatni vagy inkább szokjam meg? Előre is kössz!
2,5es, még igen akarok, sokmindent, csak idő és pénz..
ÜDv!haszált cross bukot keresek 20000ft-ig akinek van elado szoljon üdv
Milyen széles az a felni benne?
Alakitasz még vmit vagy csak ezt az elsö kereket és ennyi?
na mi a pálya papa? néztél már valami tuti verdát?
Benn az első kerék... most a futóművel meg a fékkel kéne foglalkoznom..
Az én RX-em is "50"-es volt!
Persze nekem is ugy volt csak 125
majd meglátjuk, ha kihívom
Persze, de gondolom az XR jobban bírja a kihívásokat, mint a DR.
emlékszem... kívülről megkerültél vele visonkán a crm is jó volt de valljuk be, azért jobb is lehetett volna
Azért a doki is bírta a strapát, ha úgy vesszük, pedig ő is enduro volt gyárilag! Szerintem nem lenne vele gond, de ez csak az én véleményem!
60kg swing 40kg nyomás
igen az eleFánk
50es de 180as ... Teccik érteni.
nekem is vot 25ös elefant