Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kitérdekel mid tört el, ő a bőrruhát félti hogy félálomban túldörzsölöd
most tapogattam meg jobban....
este 11kor?
érzésem szerint az egyik kézközépcsont a jobb kezemben újratört, ezt éppen most vettem észre
Hallom te voltál Visontán a radírpók ...addig jó míg csak a rucit meg a mocit kell nyalogatni
na mindjárt neki látok a bőrruhám rehabilitációjához
akkor meg azabaj
állítólag kb 6 hónapot nem látott benzint a karbi. most egy kicsit elkeserített a dolog, mert a csilli-villi motor nem hozza a formáját. mintha nem lenne ereje. pedig emelt kompr. dugó, yoshi rendszer, vez.mű tengely, légszűrő. . .
A gyorsító fúvoka genyóz6, a membránnál a golyó akad talán, nekem is ez volt, mikor sokat állt a gép, a benzinből kivált valami takony és az beragasztotta valahogy
az alsó tartományban hirtelen gázadásra torpan, a középsőben nincs gond, a felső tartományban ismét erősen torpan, ami azt jelenti, h 140-nél olyan mintha kifogyna a benzin, visszaesik a sebesség 120-ig, ekkor ha visszaengedem a gázt stabilizálódik a helyzet
Gratulálok, idénre már elég dörzsölt vagy
Szia(sztok)!
Paks elég jó volt ma. Bár a sarki eredetű szél eléggé fújt.
Kornélt nagyon jó volt látni, Szvoboda Bence keményen helyt állt.

Sok rossz hírt hallottam,...
Pl: megszűnt a Motomix és a Minden Motor magazin, valamint az Mx Time is.
Miben tudok segíteni?
Stét
Megvan!
Védelmi pénzt fogok szedni Lukitól,ha nem fizet,azt mondom neki,hogy vigyázzon magára.Ha akkor sem fizet,mégegyszer
Ha így örülsz,komoly bajod nemigen lett
szia! kérdeztem tegnap csak lehet nem olvastad, FCR 39 karburálásával kapcsolatban tudsz segíteni ?
Pfff banyek,ez év vóóttam
Bocsikaaaaaa
KTM-et meg elvitték olvastad?
Luki bakker ha a hideg gumis eséseket nem számoljuk, akkor hibátlan az átlagod idén, fogd fel így
tavaj én vállaltam el, de idén te leszel az esőember
Háj Lucas! Hazaértünk mi is.
Itt a Sanyikoma száma (30 4323543), am Ő is esik-kel az utóbbi időben. Ma pont átugrott egy asztalt, leért, majd úgy rátette a gázt, h a kővetkező mandineren egyenesen átrongyolt, tul rajta meg egy olyat zakózott ,h leszakadt rólla gatya-ing ,
meg még mondjatok ilyeneket!