Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, megköszönöm (és kifizetem ), csak csütörtökön egy címet, vagy tel.számot egyeztessünk
Megnézem, és megmondom, hogy mi a szar, ha megtaláltam...
Ezen a héten 27.-én reggel Budaörsön kezdek, aztán dél körül indulok hazafelé az M3-on. Kiszerelem és átadhatom neked, ha így jó. Mivel a gyári megvan, nem sürgetlek. Írtam korábban, h sokáig állt "szárazon", lehet ez is számít
Mikor jössz legközelebb? Ha nem azonnal akarod, akkor nálam is hagyhatod...
Hmm, nem tudom mi legyen. Lehet holnap visszarakom a gyári Mikunit Dynojet szettel (jobb mint semmi), én pénteken megyek Pestre tudsz valami hozzáértő szerelőmestert, akinek odaadhatnám ?
Így nehéz távgyógyítani. Szét kell szedni, és szemrevételezni kell. a gyorsítópumpának is van beállítási paramétere, ami a porció nagyságát, és befecskendezési idejét adja meg...
az FCR-rel kapcsban mi a véleményed? Tegnap nem írtál. . .
Ki az, és milyen motor? Sok isaszegi ismerősöm van...
Giraffe64, Kérdezni szeretném hogy Yamaha szerelésben tudnál-e segíteni egy isaszegi srácnak, mégis csak közelebb vagy mint én és szerintem jobban is értesz hozzá.
Olvastam már vagy tiz éve . Sírok meg röhögök rajta .
Tiszta erotikum... :-)
jól fordult vele a gépes, eszméletlenül lehetett dönteni
emlékszem bizony!
és nagyon megbántam, hogy eladtam, legalább is az első kereket, azóta sem volt olyan féktárcsám
oké
Ne is kérdezd! Most 100fele kéne mennem. Mi lenne ha nem volna válság
De, tudni fogod ha megyek
Szeva Sándor! Mi tortént veled ?! A te felnid van a képeim között az RMZ-n, ha emlékszel ! !
mikor jössz Telkibányára Z ?
Jóvan az ,a külső nemszámit!
A kék kerékszett viszont birta a leérkezéseket
a crf nem így gondolja, már úgy néz ki mint egy 10 éves motor
Jó lenne!

Svájciak lesznek? -vagy erről nem tudsz semmi?
Te levegő nélkül is jól verted neki
Megigérem szívesen de, a mocikádat nem tenné tönkre, mert én nem kímélném, és a te géped nem ezt érdemli
vagy írsz egy mailt: kosaatt@freemail.hu , vagy megcsörgethetsz és visszahívlak : 30 337 17 83
most, de legalább már kapok levegőt