Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
husaberghez kéne alkatrész
van valami palcsee de nem érem el
krosszmotork.hu-n
Na van ott is minden ,minta bucsuba labda, bicska ,kistalicska..... ..... csopper leszerelt sebességkorlátozástábla Tuttok ílni
Hy!
Smhooligan, múltkor mondtam, hogy ktmben aztmondták, nálad érdeklődjek használt slick után. Aztmondtad, hogy küldesz képet meg árat, de ez elmaradt. nagyon hálás lennék, ha küldenél... emailem: fvalacsai@gmail.com
2007/01/19
Kié ez a sok kacat?
átt vinném én is haver !de sajna nincs
Szép látvány
csopper error
halo mindenki
jelenleg ez a látkép a garázsomban,valaki még áthozhatná a paripáját
halli jo a gep
orosz súlyemelők,katonák ... nagyon jó gyakorlatokat lehet vele csinálni. egyébként a linket el szabad olvasni,rögtön az elején ott van
még 34....
Zsír,
Kellene is mert nagyon közel van, lehetne gyakorolni a driftet...
Ja voltam arra néztem is hogy kímélő a pálya... legalábbis a benzintankot illetőleg.
Szükségem lenne majd pár infóra a CRF-el kapcsolatban. Megkereshetlek vele? Most építem 95%ban megvan.
Most így fest... matricázás és új idomszett nélkül
Ez az orosz birkózóknak vagy kiknek a titkos edzőszerük, jól emlékszem?
Be lehet jutni, a tulaj (ZOli) rendes gyerek.
Mutant,tegnap írtam neked a felesleges gumik ügyében.
Van még
esetleg skype, korodimi néven
Nemtom, hogy elhajlás vagy nem egyenletes. Holnap rámérek. MSN-en tudnánk beszélni? MSN címem: RH8DQ@CITROMAIL.HU
amíg nem volt kakucs, sokat jártunk ide. Kellemes kis pálya, max 3. teligáz a leggyorsabb részen.
nem egyenletes a vastagsága vagy "elhajlás" miatt üt?
Ha az utóbbi, akkor igen brutál vasalás (izzásig) segíthet, aztán fékfolyadék és betét csere
Gumikalapács
Persze ha görbe,csak akkor.Ha a vastagsága nem egyenletes,akkor meg esztergáltass nyugodtan.Láttam már olyan krossztárcsát motoron,hogy borotválkozhattál volna vele,tányér alakú lett kicsit,ha akartad át is "huppanthattad",de fogott akkor is
Hali Srácok,

Tud valaki az SW gokart pályáról valamit? Link itt:http://www.swgokart.hu/

Be lehet oda jutni 2keréken vajon?
jólvan szívjad magad! jövő héten lehet felnézek keretre,szétnézek kicsit :)
Hallod R2D2! ! Ha tavaszodik összehozhatnánk valami közös motorozást! ! A haverjaim már leépültek, néha elnézünk a Rabócsira. . . Hmm?!
Na akkor 5kor keltem a Bogáti Népet Melegítek