Vesegyulladással küzdök, egyenlőre egyik dokitól járok a másikig, mert a gyulladás nem akar múlni. A labor még a májammal is kimutatott pár jóságot, úgyhogy most pihi egy darabig.
Nálunk ugyan ez volt már azon gondolkoztam hogy motorral kéne suliba menni.aztán mikor minusz kettőt mutatott a hőmérő kicsit meglepődtem
de akkor jobban amikor kikanyarodtam kocsival a főútra és csúszott az eleje
Na de srácok!
Így nem lesz meg sosem az 50.000. hozzászólás!
Mi van Veletek? Ilyen időben remélem nem motoztok!
Olyan becsapós volt a reggeli idő, pff, bentről az jött le, hogy végre süt a napocska, itt a jóidő. Nah, kint meglepődtem rendesen, mire odaértem az SZTK-ba szétfagytam, pedig csak 500 méterre van tőlünk.
de imádom, csak amikor vettem akkor kb. a felét apámtól kaptam kölcsön, de úgy hogy 1-2 héten belül visszaadom (mert akkor vártam egy nagyobb összegű fizura), de azóta is várok rá, úgyhogy nem tudtam visszaadni, apáméknak meg most ezer jobb helyen lehetne ez a pénz mint a motoromban... ezért akarom csak eladni vagy cserélni, de mostanában gyorsan változnak a dolgok, úgyhogy nem kapkodok vele, csak ha jön valami megfontolandó ajánlat. ezzel a hondával is csak az a gond hogy nem rendszámos, amúgy belemennék gondolkodás nélkül.
Vesegyulladással küzdök, egyenlőre egyik dokitól járok a másikig, mert a gyulladás nem akar múlni. A labor még a májammal is kimutatott pár jóságot, úgyhogy most pihi egy darabig.
Ahogy nézem hétvégén nem kell motorozni, mert esőt mond mindkét napra... picsába...
meg az egyik go-go -ra mindenképpen szeretnék majd elmenni
Királyság! de tényleg csak óvatosan! Nyáron jössz majd Kukucskára?
Nálunk ugyan ez volt már azon gondolkoztam hogy motorral kéne suliba menni.aztán mikor minusz kettőt mutatott a hőmérő kicsit meglepődtem
de akkor jobban amikor kikanyarodtam kocsival a főútra és csúszott az eleje
hogy tetszik az én kettőötvenesem?
Így nem lesz meg sosem az 50.000. hozzászólás!
Mi van Veletek? Ilyen időben remélem nem motoztok!
Olyan becsapós volt a reggeli idő, pff, bentről az jött le, hogy végre süt a napocska, itt a jóidő. Nah, kint meglepődtem rendesen, mire odaértem az SZTK-ba szétfagytam, pedig csak 500 méterre van tőlünk.
Itt a fórumon VT-nek volt 650-es. Ő biztos tudna Neked pár használható infóval szolgálni!
Ha valaki tud, megköszönném!
megkérdezhetem,hogy miért szeretnéd elcserélni?nem szereted az exc-t?
http://www.sportmotor.hu/motor...