Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az szép basszus! Hát akkor gyógyulást kívánok! De gondolom mire megjön az igazi jó idő, addigra már minden oké lesz, és nyeregbe pattansz Te is!
Szia!

Vesegyulladással küzdök, egyenlőre egyik dokitól járok a másikig, mert a gyulladás nem akar múlni. A labor még a májammal is kimutatott pár jóságot, úgyhogy most pihi egy darabig.
ELADO! Ennyi maradt a gépbüü ..
Luki! Sikerült megvenned a cuccot?
Ahogy nézem hétvégén nem kell motorozni, mert esőt mond mindkét napra... picsába...
Mi történt Veled Anita? Miért nem tudsz motorozni?
szárazon? vagy az hogy?
Én is akarok menni a Pancsira, úgyhogy bizti összefutunk majd valahol!
remélem eljutok majd egyszer
meg az egyik go-go -ra mindenképpen szeretnék majd elmenni

Királyság! de tényleg csak óvatosan! Nyáron jössz majd Kukucskára?
az en smc m 128
szia

Nálunk ugyan ez volt már azon gondolkoztam hogy motorral kéne suliba menni.aztán mikor minusz kettőt mutatott a hőmérő kicsit meglepődtem
de akkor jobban amikor kikanyarodtam kocsival a főútra és csúszott az eleje

hogy tetszik az én kettőötvenesem?
Na de srácok!
Így nem lesz meg sosem az 50.000. hozzászólás!

Mi van Veletek? Ilyen időben remélem nem motoztok!

Olyan becsapós volt a reggeli idő, pff, bentről az jött le, hogy végre süt a napocska, itt a jóidő. Nah, kint meglepődtem rendesen, mire odaértem az SZTK-ba szétfagytam, pedig csak 500 méterre van tőlünk.
az xr
mármint az xr, vagy az exc?
értem.egyébként már mentem ilyen motorral,csak 400asban. az tetszett. annyi a hátránya,hogy kicsit nehéz.
majd kivallatom! máshol is megjött a napocska? mert itt nagyon küldi
de imádom, csak amikor vettem akkor kb. a felét apámtól kaptam kölcsön, de úgy hogy 1-2 héten belül visszaadom (mert akkor vártam egy nagyobb összegű fizura), de azóta is várok rá, úgyhogy nem tudtam visszaadni, apáméknak meg most ezer jobb helyen lehetne ez a pénz mint a motoromban... ezért akarom csak eladni vagy cserélni, de mostanában gyorsan változnak a dolgok, úgyhogy nem kapkodok vele, csak ha jön valami megfontolandó ajánlat. ezzel a hondával is csak az a gond hogy nem rendszámos, amúgy belemennék gondolkodás nélkül.
Szia!

Itt a fórumon VT-nek volt 650-es. Ő biztos tudna Neked pár használható infóval szolgálni!
Keresek 17x3,5 első ráfot!

Ha valaki tud, megköszönném!
jaa,vasárnap 20fokot mond --- ha motoroztok kakucson,vagy kecskeméten ,átmegyek bandázni egy kicsit,meg fényképezgetni.
egy exc 520 at egy ilyenre?
megkérdezhetem,hogy miért szeretnéd elcserélni?nem szereted az exc-t?
már csak a Kw -rol gondoltam
Áááá nem, tolni kell.
azt hiszem ez az a vas egyébként:

http://www.sportmotor.hu/motor...