Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

quadultatok, látom, te quadórzó
Jobb lett volna, ha én is így csinálom, de mindig kapkodok és azonnal kell nekem is minden. Kb 4 hónapot állt nálam is karbi, nem látott benzint, és most a membrán nem tökéletes.
Vágom ,összefutunk időnként, endurózni szoktunk együtt itt Debi környékén.
Tegnap nagy bánatomban quadoztunk egy kicsit
De , nézegettem én is ,aztán elment a kedvem a déerzé projekttől.
Am montam neki ,csak ugy kell , ha rászegeli a motoromra, meg össze is hangolja.
Orosházi Zsolt a böcsületes neve
Orimoto, Debrecen. Nem ismered véletlenül? ? ?
Honnan vetted ezt?
Egy db 1 kg-os kalapáccsal fogom megszakérteni a dolgot
na? mi van vele? reccs?
ktmclub forumra hogy kö irni
bereggeltem és a forum fö oldalon vagyok ott meg azt irja nincs forum
Lesz rá alkalom remélem.

Legalábbis a spanom rengeteg pályanapot tervezett nekem.

Giraffe: ok, ezt tudjuk. De, attól még tecc'het, hogy lerajtolta.
Tényleg jó volt látni ahogy ment a gyerek, Kornél kicsit unottan gépiesen tette a dolgát.
a kezem!
ilyen nincs, nem elég hogy megszűnik a motomix, épp most akartam menni venni mxtime-ot vagy mindenmotort erre ezek is.... ááá mi maradt superbike, képes motor, van még vmi?
Mondjuk a Kornélt nem nehéz lerajtolni. Sosem volt az erőssége...
Hát én csináltam pár felvételt, de lehet jobban jártam volna, ha nem kamerázok. Nagyon nagy volt a por, nem hiszem hogy jót tett a kamerának.
A locsolás valóban hiányzott, bár ha erre a talajra víz kerül az még nagyobb bajt okozott volna.

És mi nem is beszéltünk majd legközelebb
Na, mi az?
Szia,
Végig rajtam lógott a gép, de szégyen, egy kockát nem csináltam.
Sok volt az ismerős, pletykáztunk.
Nem volt könnyű helyzetben a rendező, jó talajú, ritmusos pályát alakított ki, de a szél...az nagyon gáz volt.
Mondjuk a locsolást kicsit keveselltem.

A Szvoboda Bencén lepődtem meg, hogy 2x is lerajtolta Kornélt.
Bár a második jobban sikerült, csak önmaga sem hitte el, hogy ez így van, kinézett oldalra, ennyi elég volt a VB menőnek, hogy egérutat nyerjen.
Jó verseny volt.
voltam=voltak
Sziasztok!
Luki a többit tudod te is. Remélem nem lett nagy baj a kezeddel.
Biker1000 nem fényképeztél? A fotók között nem látok képeket tőled. A verseny valóban jó volt, aranyosak voltam a picurkák de a pálya az rettenetes volt bár ez sok versenyzőnek nem okozott túl nagy gondot.
Hejho!
JELADÓ az akra!
nem nevet!