Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello ez T4 amire te gondolsz az Elefant, tudom nekem is volt olyanom, nagyon jó kis gép a kategóriájában!
nagyon király(kipróbáltam már pár dolgot az évek alatt...)
az enyém 16kilós, elsőre mindenképpen az kell,mert nem olyan könnyű ráérezni.
köcce a választ. azt sejtettem hogy enduronak jó, mert a wikipedian is írták, hogy mennyire kedvelt típus volt a maga korszakában, meg még a mai napig is használják akár versenyszinten is, csak hogy érdemes-e foglalkozni vele sm-építésen gondolkozva mert komplett futóműcserére pl. biztos nem fogok tudni beruházni.
mi a fütyi ez? dadista teáskanna? am hány kiló?
Most készülök én is venni egy detto ugyan ilyen kinézetüt csak 125ösbe. Átalakitani aztán ...vagy eladni vagy nemtom. Épithetjük együtt. Faszér nem birom ki ezt az állando átalakitgatást
Szia!
Ez tényleg ennyire hatékony?
ez már télleg nagyon off
valakit érdekel ez (kettlebell)

mert nekem tegnap jött meg,600 ft/kg- os áron tudok csináltatni,ami kb. félár. nem reklám,vagy ilyesmi,de ha valakinek tetszik,szívesen csináltatok....
Nem tudom, a szerelőm ma szedi szét, ha nem boldogul vele, beadom Giraffe -hoz. A membrán részével lehet valami talán, mivel gázadásra nem is reagál. De most a Mikunival még a motor alapjárati hangja+járása is másabb, egyenletesebb lett.
esik a hav
felriadtál csillagom
móning
na én de előtte nézek valami futamot!
................nem tom
mikor lesz már motorod Te? vagy vegyek egyet neked
jah ráadásul ezzel b@sztam össze magamat decemberben!
csak azon nemvolt versenyfék, kipuff, motor tuning stb..magadat is fel kellett volna tuningolni, mert így nem lesz 1xűűűűű,éhgyomorra
én idén már 2őt borultam. az utóbbi elég kacifántosra sikeredett! 19üó-val vettem, most 29 van benne....remélem nem ül balszerencse a gépen!
eddig 50k van a vasban-karcmentesen.most hogy átvariáltam jó lenne ha nem érne le a tanksapka az első pályázáson
ne is tedd, mert sokba tud lenni az ilyen manőver!
Five supermoto
Jó'stét!
Szeretnék venni vmi jófajta SM-kesztyűt. A lényeg, hogy bőrből legyen, rendes kézfej védelemmel és rövid szárral ergo krosszkesztyű aszfaltra. Akinek van tapasztalata, megoszthatná! Luki Te milyet újítottál magadnak?
nem szeretném