Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köthetünk alkut!

Ha megígéred, hogy meggyógyulok addigra, akkor lesz egy Berg alattad arra a versenyre ....
Hát alsógatyában ki ne menj
Dógozok azon is , remélem Taki még nem gondolta meg magát.
Most ütött ki a tegnapi zakózás?
Köszönöm!

Én is
szeva mindenkinek.

Z el ne felejtsd hozni a karbit a bergedhez!
addig meg pihenek, mert úgy fáj mindenem, hogy majd be sz.rok.

Remélem a Tököli sm versenyre már motoval tudok menni!
akár kettőig is
Van a kocsimban egy névkártyájuk telszámmal, de már nem keresem ma , mert egy alsógatyában olvasom a Száz év magány-t , +közben fórumozok, de rámegyek a dologra reggel, annál is inkább ,mert nekem is igért egy kormánytelót.
Persze ,csak vicc volt. Nekem meg pláne nem , mert még a vasgolyót is eltudom rontani
motort soha senkinek..
Én pénteken járok arra, de ha megkérdeznéd nekem akkor a Diószegi útról egy kollegámat kiküldeném hozzá, vagy ha megadod a számát lebeszélhetem én is
Szia!

Idén még nem motorkáztam vele sajnos, meg ahogyan kinéz e helyzet, még egy hónapig legalább nem is fogok.

Naon féltem, még magamtól is, nem adom oda senkinek sem! Csak az enyém, irigy vagyok, mint kutya!
Holnap odacsörizek ,ha eszembe lesz, vagy ha jársz Debibe a Mikepércsi uton van egy Airport-autokereskedés egy sarkon, ott Ökrös Zoli az emberünk, kérdezz rá , megvan -e még neki?
igen, megköszönném, aztán úgyis sokat járok Debrecenben elugranék érte, ha negvan
Persze addig zakatolhaccc az enyémmel, az már magától tudja
Hi Foxy! bergendi szuperál?ideadod lecsekkolni, hogy jön kerékre?
Szép estét mindenkinek!

Luki olvastam mi történt veled és szeretnélek megkérni hogy lassuljál vissza! A héten postázom a csomagot!
Nem kedvez ez a hülye idő a motorozásnak minden évben rövidebb a szezon!

Sanya nagy tisztelettel érdeklődőm hogy holnap egy telefon hívás erejéig zavarhatlak-e?!
A mikunival én is kisérleteztem, de sokkal több nem jön ki belölle, most mikor már nem izgat , találtam egy 39es mechanikus -siktolattyus, gyorsitópumpás Cr-tip karbit. valami régebbi kroszgépen volt és vagy tizenöt fabatkáért hozzámvágná az ember.
Mekkérdezzem?
Szép estét Motosok!
azajó had szóljon a parasztoknak
A haverom kertjében (kb 1 hektár) csináltunk egy amatőr quad+krosszpályát. Itt a közelben nincs más, elszórakozgatni jó. Csak az a baj, hogy Györtelek központjában van és a lakók örülnek nekünk, mert hallatszik ám mindenfelé rendesen
egy kis stresszoldás a kemény hétköznapok után
Most az is lehet,ha "ázik" a benzinben, akkor jó lesz, de mi van ha mégsem?! Majd visszarakom hétvégére a gyári Mikunit, most raktam bele a Dynojet szettet