Van a kocsimban egy névkártyájuk telszámmal, de már nem keresem ma , mert egy alsógatyában olvasom a Száz év magány-t , +közben fórumozok, de rámegyek a dologra reggel, annál is inkább ,mert nekem is igért egy kormánytelót.
Holnap odacsörizek ,ha eszembe lesz, vagy ha jársz Debibe a Mikepércsi uton van egy Airport-autokereskedés egy sarkon, ott Ökrös Zoli az emberünk, kérdezz rá , megvan -e még neki?
Luki olvastam mi történt veled és szeretnélek megkérni hogy lassuljál vissza! A héten postázom a csomagot!
Nem kedvez ez a hülye idő a motorozásnak minden évben rövidebb a szezon!
Sanya nagy tisztelettel érdeklődőm hogy holnap egy telefon hívás erejéig zavarhatlak-e?!
A mikunival én is kisérleteztem, de sokkal több nem jön ki belölle, most mikor már nem izgat , találtam egy 39es mechanikus -siktolattyus, gyorsitópumpás Cr-tip karbit. valami régebbi kroszgépen volt és vagy tizenöt fabatkáért hozzámvágná az ember.
Mekkérdezzem?
A haverom kertjében (kb 1 hektár) csináltunk egy amatőr quad+krosszpályát. Itt a közelben nincs más, elszórakozgatni jó. Csak az a baj, hogy Györtelek központjában van és a lakók örülnek nekünk, mert hallatszik ám mindenfelé rendesen
Most az is lehet,ha "ázik" a benzinben, akkor jó lesz, de mi van ha mégsem?! Majd visszarakom hétvégére a gyári Mikunit, most raktam bele a Dynojet szettet
Ha megígéred, hogy meggyógyulok addigra, akkor lesz egy Berg alattad arra a versenyre ....