Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogy...

nagy átbaszás az egész még 1994et írunk és nekem van a legzsirabb motorom mert ezéven gyártották

migiri migiri
ez komoly?

Amióta itthon vagyok nem is figyeltem ... április, ez durva, akkor hamar össze kell kapnom magam, mert lemaradok minden jóról.
Kösziköszi!
Kis kacsód mutat valami jót,vagy tényleg letámasztottad szarul és eltörött újra
bóódog névnapot!
Kösszöm szépen!
Nem értem mi a problémád ezzel a tavasszal... Ma akartam tekerni kicsit(biciklivel ) és 1km alatt annyi szemetet fújt a szél a szemembe,hogy maltert sírtam
Tavasz? Jövő héten már április! Ha így halad sosem lesz jó idő, áááá
Boldogságos névnaposságot Neked Gábor!
Legalább Ti tudjatok motozni, ha már én nem mehetek!
Szerintem zsírságos!
Már kezdem unni a sok kettéfestett felnit
Lehet leölni
Ezért az én szarom idén is marad ütött-kopott hegesztett fekete
jöhetne már a tavasz
Csinos gratula.
ragasztva. a sima csík nekem uncsi volt de mégis kelett valami rá.
Ezmiez? Fényezve van vagy ragasztva?
itt a tavasz, virágzik a szerelem. azért nincs itt élet mert mindenki kefél ezerrel. khm. persze a csizma talpát, ha valaki félreértené...
Akkor mondjatok véleményt az új "felnicsíkomról" !

Persze fikázni nem ér!
Akkor igyál rendesen ...megint
mióta nem iszok nem pörög a fórum
Fel kéne dobni kicsit a fórumot Máskor ilyenkor már 100db. hozzászólás van.
Köszi.
Itt a számom: 20/914-7321
Sajnos a sráot személyesen nem ismerem, csak a Yamaha WR fórumról: Suti01 névvel. Szerintem karbi beállítási problémái vannak mert folyik a túlfolyón a benzin és nem indul, ha elindul akkor meg durrog. Felveszed vele a kapcsolatot vagy írjak neki hogy keressen? Előre is kösz!
hogy vagy?kezed?
Majszójjál csak, jó étvágyat ....még semmi de, nem vagyok ideges, mert ez 1 enduró lesz, és még át is kell fabrikálni esemmé, ami ugye hipp-hopp
http://www.kepesmotor.hu/motor... itt van nektek fcr...picit bajos,de jó árba van
Albijam nem vagyok én gyors, csak balfasz mostanság. meg nem nagyon vagyok jó barátságba a hideg gumi + hideg aszfalt kombinációval. na de hamarosan teszek róla, hogy leolvadjon a gumi a gépről álló helyzetben is. a csomagot kíváncsian várom, ne feledd, ha fehér por, akkor opcionálisan kokain a lépfene helyett!
sanya mikor lesz már bergendi alattad? szóljak az embereimnek?