Gondolom a szelepelést, esetleg a rugót cserélték, de a rugóút maradt az eredeti...gyári SM-knak meg alapból rövidebb 2-3 centivel a rugóútja...persze lehet hogy rosszul gondolom...
akkor amikor Herfoss motorját bemutatják, miért mondják ezt: "this is a KTM450SX its originaly a cross bike. but we changed the front and rear suspension, the gearing.....etc etc"?
De ott nem Ah-ról ír hanem A-ról! Ez a két dolog egészen más.
Látni kéne a pontos szöveget előtte-utánna amit beírtál de szerintem az atöltésre vonatkozhat vagy vmi hasonló!
És nem 9-10 körüli kell hanem egy konkrét tipus.Talán valami yzts10 vagy vmi hasonló már nem emlékszem pontosan de a gugliba beírva megtalálod!
Üdv!
Azt hiszem 9 Ah-s de mindenképp ugyanazt a tipust vedd mint a gyári mert nem fogja beindítani más.Azt hszem valami 190A az indítóárama.Én tavaj vettem Banner-t ez majdnem fele mint a gyári Yuasa és szerintem van olyan jó mint az.
De valaki írta itt a fórumon a napokban hogy vett egy aksit és utánna kiderült hogy nincs semmi baja a gyárijának!Keresd visza és lehet jutányosabban megkapod mintha újat vettél volna!
Az új ára ha jól rémlik 15 és 20 ezer között volt.
Remélem segítettem.
Költöi kérdés: mekkora A -os aksi kéne a motriba? Lc4 gyengébbek kedviiirt
Most ami rajta van az: std 0,9 x 5 A ~ 10 (nemtom ezt ki számolta igy ki )
illetve quick 4,5 A
Most akkor mennyi?
Gyerünk Hugyosok....Vasárnap Visontán van gurulás minden kedves supermoto-s aki szeretne jönni igyekezzen...
Mi Bp-ről indulunk, ha valaki akar csatlakozni szóljon
Sickdog: Lesz utánfutód ?Egy haver nem fér még fel mocival hozzád?
valves and springs = szó
ha ráöntik a virgácsaidra
Látni kéne a pontos szöveget előtte-utánna amit beírtál de szerintem az atöltésre vonatkozhat vagy vmi hasonló!
És nem 9-10 körüli kell hanem egy konkrét tipus.Talán valami yzts10 vagy vmi hasonló már nem emlékszem pontosan de a gugliba beírva megtalálod!
Köszi!
Azt hiszem 9 Ah-s de mindenképp ugyanazt a tipust vedd mint a gyári mert nem fogja beindítani más.Azt hszem valami 190A az indítóárama.Én tavaj vettem Banner-t ez majdnem fele mint a gyári Yuasa és szerintem van olyan jó mint az.
De valaki írta itt a fórumon a napokban hogy vett egy aksit és utánna kiderült hogy nincs semmi baja a gyárijának!Keresd visza és lehet jutányosabban megkapod mintha újat vettél volna!
Az új ára ha jól rémlik 15 és 20 ezer között volt.
Remélem segítettem.
Most ami rajta van az: std 0,9 x 5 A ~ 10 (nemtom ezt ki számolta igy ki )
illetve quick 4,5 A
Most akkor mennyi?
ITT!
Mi Bp-ről indulunk, ha valaki akar csatlakozni szóljon
Sickdog: Lesz utánfutód ?Egy haver nem fér még fel mocival hozzád?
HA tudsz ilyen linket ahol ezek a fotok vannak megköszönném
Keresek 320-es első féktárcsát supermotora.
Hobbira használnám a gépet, pályázni nemnagyon.
Milyet ajánlottok?