Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah h már eddig is ilyen volt csak most tünt fel...
Börni h lett fekete a tankod? ájj nagyon jól néz ki az egész motor...
Stét az uraknak!
Az a probléma állt elő,hogy első induláskor,motor még hideg, berakom egybe kuplungot engedem és lefullad( mintha túl nagy sebességbe akarnék elindulni),de sikerült valahogy elindulnom és behúzott kuplungnál is éreztem a motorféket ( gondolom nem emel ki rendesen a kuplung). Mikor már bemelegedett a moci utánna meg megszűnik ez a jelenség.... WTF? Mi lehet a baj? Vagyis inkább ,hogy tudnám orvosolni?
akkor vasárnap
Itt süt a nap!
Kinél milyen idő van? itt 6 fok szakad a jégeső sz*rnak is áztam. Sose lesz jóidő
és mit csináljunk egy cross teloval?
1. Nem vagyok csillagbogár!
2. A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Álmodozol csillagbogár?
Darók Adri VB-s telója valakinek?
okés, köszi az információt! gondolom többször is sorban álltál a promóciónál!
Hi All,

Lukács: Mégis a Coca Cola fogja forgalmazni a Monster energyt.
Kedden csavarogtam a Belgiumi Namur városában, a Total kutakon meg a tankoláshoz monstert adtak ajándékba...
Kicsit utána olvastam a témának.
Egyenlőre itt forgalmazzák: "the agreement includes the distribution of Monster Energy® in all CCE European countries - Great Britain, France, Belgium, the Netherlands, Luxembourg and Monaco. " forrás: the cocacola company online

Jó gurulást hétvégére.
amúgy cső mindenkinek. hitelintéző ma is balfaszkodott

ilyeneket nem küldtem el neki ( nem mondta )

h mi a pontos beosztásom, kezesem pontos beosztása, km óra állás a motorban ...
nem lett volna szabad kinagyitani?
Most néztem ki ....világítja a nap a holdat ezerrel és száraz az aszfalt ... itt 6 fok van ilyenkor
itt még mindig esik remélem hétvégén már 15 fok napsütés