Ugyan nem is gondoltam ilyenre...
Igen ha van egy kis szabad időm fotózom ezt azt kreatívkodom...meg kis photosop is van néha eljátszogatok ha van időm.
Kis természetfotó, absztrakt.....stb IMÁDOK FOTÓZNI !
A festés se lehet rossz? Régen nyomtam a graffitit
Na ne offoljunk meg ki rugnak a végén
Nem kötekedésnek szántam, a weben nem a motoros és meztelen csajos képeket nézegettem, csak én is a képek megjelenítésével foglalkozom (olajfestékkel-táblára/vászonra) és a megragadott pillanat lényege ami érdekel. Ami nem mesterséges. Csak ezért kérdeztem.
Pontosan mire gondolsz? Ha kell és a megrendelőnek arra van igénye hozzá nyúlok ha nem nem...kinek mi..
Bár nem szokásom agyon photosoppozni a képeket...de sok függ attól mi az elképzelésem mit szeretnék, javában már a keresőben eldöntöm és kitalálom mit szeretnék és 90% ugy nyomjam a gombot ahogy azt szeretném látni a monitoron majd.
De néha rákattanok és elszórakozom egy két flashel
Igen ha van egy kis szabad időm fotózom ezt azt kreatívkodom...meg kis photosop is van néha eljátszogatok ha van időm.
Kis természetfotó, absztrakt.....stb IMÁDOK FOTÓZNI !
A festés se lehet rossz? Régen nyomtam a graffitit
Na ne offoljunk meg ki rugnak a végén
Bár nem szokásom agyon photosoppozni a képeket...de sok függ attól mi az elképzelésem mit szeretnék, javában már a keresőben eldöntöm és kitalálom mit szeretnék és 90% ugy nyomjam a gombot ahogy azt szeretném látni a monitoron majd.
De néha rákattanok és elszórakozom egy két flashel
csak még telóharisnyát akarok venni rá, meg most mással vagyok elfoglalva
stúdióba vonultam