Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen is! igyekszem!
legkozelebb inkabb vigyazz magadra
te 24.én ujászülettél ha szabad így fogalmaznom én pedig 25.én születtem
igen jól emlékszel!
jó éjt!
nekem meg egész életemben 25 volt a szerencseszámom, először gogon Visontán jelent meg a motoron is

miért pont 24? jól emlékszem hogy a baleset miatt?
Na Szép Estét Minden Kedves Supermotosnak,és sorry h bele vauvau a beszélgetésetekbe
én is kihagyom, ha lehet.....
én a 24essel megyek mostantól. a 9est csak azért mondtam, mert ezen vesztek össze a lányok, már már szinte vérre menő vitába torkollott a dolog....mondhatom nagyon szép volt.
Joejszakat!
na azt nem akarom
nem magamtol felek , hanem azoktol a nagykepu nemberektol, akik mindenfele guggoloson hasitanak, aztan vagy sikerul a kanyar , vagy nem
de az oktatas johet, majd tagra nyilt szemekkel es fulekkel hallgatlakn
6os is jó meg a 9es is, csak nehogy összekerüljetek Luki meg Börni egy 69 ben

Nemcsak te reméled,de a jövö7 alkalmával minden kiderül.De ha valamilyen úton-módon nem jönne össze a dolog akkor pályán+fórumon tuti ütközünk
Lukító minek neked 9 -es
kiskökényt játszol? Én azért lettem 6 mert a pancsin abból volt még 1 db amikor mentünk 2 éve márciusban
Kezdek ráébredni, hogy eddig miért nem barátkoztam csajokkal....

Na, de én lépek is, mert szerintem már megint elkéstem.........

Borso! Holnap megkereslek máshol, aztán egyeztetünk!

Szép estét Mindenkinek!
majd tartunk neked egy gyorstalpaló pályamotorozási oktatást. mindent elmondok, amit nem tudok!
most legalabb mar tudjuk, miert van ilyen nagyon lehangolva
remélem csak nem eddig tartott az út!
lehet hogy szegény más mint mi vagyunk

szerintem inkabb nevetsegesek csak nehogy vegul alolam ussek ki a motort, mert egymasnak akarjak bizonygatni, ki az ugyesebb
GD eddig Te nem tudom milyen nőszemélyekkel találkoztál életedben, de egyre jobban kezdelek sajnálni.....
van pénzed?
adhatok pár telefonszámot...