Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello(sztok)!

Sikeresen hazaértünk,köszönjük a vendéglátást meg a finom teát !A moci képe még mindig a szemem előtt lebeg .
arra mar legalabb negyen ratettek a mukormos kezuket ugyhogy szerintem nem
Azonnal?!? Honnan a toszból akasszak most le egy csajt hogy nyalogassam a büdös patáját?
Ne is mondd................, nagyon kiakadtam............... borzalom amit művelnek!
nem én
Akár!

/Látod milyen jó ember vagyok, egy tök ismeretlen, csinos fiatal lányról egyből ilyeneket feltételezek /
akkor tényleg nem lehetek a 9es?
ne aruld el nekik a titkot
Oksa!
gondolkodom rajta ki kene probalni az uj bikinit
meg kezdek egyre kivancsibb lenni, hogy vajon eloben is ennyire tepik egymas hajat, vagy csak ha rajtszamokrol van szo
majd ha HP leszel jobban csúszik a HP. mondjuk ennél már tényleg nem tudom hova jobban....
Nemértem...de mindegy...
na én akkor leszek hisztis picsa ( ) a telet még csak csak átvészelem mert senki nem motorozik de amikor ti mentek kifelé szépen lassan én meg majd kezdhetem a rutinozást na az kiváltja belőlem és nénis HP leszek
Te tervezed? Eddig úgy néz ki szerdán reggel megyek haza, de nagyon csalogat egy csajos, közös fürcsizős este...
ne legyetek már ilyenek
nem nyaltátok még meg a csajotok lábaujjait?
azonnal pótolni meglátjátok be fog neki jönni nekik a megfelelő pozioban , az ásókát meg azért előtte észre lehet venni
en nem vagyok biztos benne, hogy az jot tenne a lelki egyensulyodnak
"úszómester bácsi, ha kihúzza a farkát a seggemből, tényleg elsülyedek?"
Amint jobbra fordul az idő szervezünk egy feszültséglevezető, idény nyitó közös örömködést
hisztiscsajosfürdőzés? börni ott a helyünk!
jaaa, hogy akkor ezert nem mesz/jossz erre a hisztiscsajos furdozesre!
lehet hogy gomnbás meg ásókás erre célzol?
idézet Ford Fairlane-től " megérzés"
én ma már hozzáláttam a KTM bütykölgetéshez, szerencsére engem ez kicsit megnyugtat mert így a motor közelében vagyok és azzal ütöm el az időt .

Most jut eszember:
ez egyik telo mozog a belső a külső szárban elég faszául oldalirányba persze
ez nagyon gáz? csúszógyűrű csere helyrehozza ?