Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt már benne 2-szer is. Először 2006-ban, aztán a 2008. januári számban is benne volt...
Egy jó villanyász megcsinálja neked az egészet 1 óra alatt.
Hol méretted a teljesítményét?
pff
Mikor lett kész?csak mert egészen véletlenül nem volt a motorrevüben cikk róla?
Mintha olvastam volna régebben ilyesmit...
Igaza van Foxynak, hogy ez nem idevaló téma...a motorszerelés volt porondon, de én csak felájánlottam a segítségemet...ha nem, hát nem...
Hát igen egy hentes barátom szokta mondani amikor mesélem az autója problémáit hogy nekem hiába mondod én csak egy egyszerű hentes vagyok!
És tényleg mindenki csinálja azt amihez ért.
De ezt még a motorod eladója csinálja meg vagy ez már neked megy zsebből?Vagy nem értem hogy így hogy adhatta el hogy még igazából nincs kész a motor.
A GRT rövidítés a Giraffe Racing Technology-t takarja, a 612 a hengerűrtartalomta utal. A váz saját építés, a blokk alapja egy 525-ös KTM blokk, ami a tuning után 612 és kb 80 LE lett...
Ezt a témát most felejtsük el!

Én úgysem nyúlok hozzá, majd keresek valakit aki tényleg ért a dolgokhoz, aztán megcsinál meg beköt nekem mindent.
Sziasztok!
Én megkérdezhetem,hogy a quadod miből építetted?Már régebben is néztem a képeid,de csak tippelgetek mit rejthet a GRT 612 kifejezés?
Ha már korábban írtad,bocs.
Te akarod igaz?
Vagyis csak szeretnéd Foxit
ez pontosan igy van giraffe
Lehet hogy nem gondoltam át rendesen, valóban elég csak az egyiket. És azt zárni.
Pedig, ha 220 lenne, akkor akár a feje is világíthatna a féklámpa helyett...
egy kapcsoló-mint ahogy a nevében is van-zárja illetve nyitja az áramkört,ami féklámpa esetében a + mert a - azaz a test az maga a motor váza illetve többi fém része
az nem baj ha ő így csinálja de ne adjon tanácsot...
szakmai ártalom,bocs,de a kapcsolóra nem kell a pozitívot meg a negatívot is rákötni
Ezért írtam, hogy írd össze...ha akarod...
Köszönöm, de nem szeretek senkinek sem a terhére lenni.
És máris kész a szikra láng füst és minden más egyéb ami egy kis tűzhöz kell.
Ha valamihez nem értesz akkor ne adj tanácsot!
Egyébként télleg nem bonyolult de azért egy kicsit jobban át kell gondolni mint ahogy azt te tetted!
De nekem mintha azt mondták volna, hogy kapcsoló sincs benne, azt is úgy kell vennem!
Nem olyan nehéz az,
A piros a pozitív a kék a negítív
A kapcsolóra rákőtöd mindkettőt úgy hogy amikor kapcsol vagyis fékezel zárjon vagyis világítson a lámpa, ezt megtudod csinálni te is, nem nehéz.
Nem tudsz mit eltéveszteni sem mert mindegy hogy melyik vezetéket hova kötöd a kapcsolón.
írd össze, hogy mi kéne, aztán egyszer megnézem...
Akksi van, csak én hülye vagyok hozzá.