Én még nagyon messze vagyok attól, hogy a sz*rrákopott krossz csizmám talpára mókolt vas rontsa a köridőmet!
Egyet ne felejtsünk el: itt magyarországon kevesen járnak a "supermoto álalános iskola" 8. osztályába! A legtöbben még csak elsősök vagyunk, most tanulunk "írni-olvasni", De hajlamosak vagyunk úgy viselkedni, mintha már felsősök lennénk...
Előbb tanuljunk meg motorozni!
Én azt gondolom, hogy az off-road szakaszt kivéve, ahol sok a szűk leszögelés, az aszfalton csak szondáznak a lábukkal. Egy gyorsasági motoros sem a térdén támaszkodik...
hát igen,elég sokan ugy csinálják,de nekem a lábélem mindig leér,valahogy ugy áll a lábam,és nekem ugy kényelmes. nem hinném hogy az korlátozna a jobb köridökben
amugy viccet tényleg félre téve! ugye jól látom, hogy a legtöbb nagymenő, csak úsztatja a lábát az aszfalt felett, csak akkor rakja le amikor egy melegebb helyzetet ment?
akkor lehet azért megyek lassabban a kanyarban,mint az egyenesben,mert lent van a talpam
viccet félre téve,amugy nekem kb egy napot se birna ki szerintem egy olyan műanyag talp...
szerintem nincs baj a csizma vasalással,ki akar minden pályázásra 10ezerért koptatót venni az sm csizmára?azt a koptatót egy nap alatt le lehet radírozni,föleg ha valakinek állandóan földön a lába....
helyzet valtozatlan por homok es meg tobb
Egyet ne felejtsünk el: itt magyarországon kevesen járnak a "supermoto álalános iskola" 8. osztályába! A legtöbben még csak elsősök vagyunk, most tanulunk "írni-olvasni", De hajlamosak vagyunk úgy viselkedni, mintha már felsősök lennénk...
Előbb tanuljunk meg motorozni!
viccet félre téve,amugy nekem kb egy napot se birna ki szerintem egy olyan műanyag talp...
Bár az enyém nem ilyen, de hasonló! Vermes kolléga talpáról téptem le!