csak úgy spontán felcsavaroztam egy darab lemezt a csizma talpára és amikor letettem 80-nál csapta a szikrákat ezerrel, az volt ám a rajság a forró nyári éjszakákon
sziasztok
ha már csimma talpakról van szó, tudnátok pár képet berakni kinek hogy van megoldva a vasalás? meg milyen vastag - gondolom vas - lemez a jó?
Kedves Fox testvérek,ugyanezt árulom én is, csak egyenlőre nem vett senki belőle (valóban kicsit drága) és tapasztalat sincs róla mennyit bír. Azt viszont még nem próbáltam ki, hogy egyáltalán jó e az én óriás méretű 35.5 csizmámra
Akkor ti a fémet abszolút kizárjátok, még akkor is ha én teljesen amatőr vagyok?
Ha már csizmáknál járunk, tegnap volt szó a fém talpakról. Helyes nem helyes. Kaptam karácsonyra egy tech 4 alpine csizmát, nagyon kényelmes és nem szeretném hamar tönkretenni.Pályán nem szoktam kitenni a lábam, tök felesleges, mert nem döntök akkorát, viszont a csizmám oldala kopik, annak ellenére, hogy a lábtartón van. Mit javasoltok, mit tegyek rá?
elmajomkodni a sima lemez is tökéletes és látványos
nyári huligánkodáshoz ajánlom a kovakövet
ha már csimma talpakról van szó, tudnátok pár képet berakni kinek hogy van megoldva a vasalás? meg milyen vastag - gondolom vas - lemez a jó?
Akkor ti a fémet abszolút kizárjátok, még akkor is ha én teljesen amatőr vagyok?
45 Ojro
A Forma csizmákat ismerem nekem is van eladó, de sajnos nem annyiért, amennyiért te vetted.