Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen az fehéren szikrázik!
jah mert akkor szép fehér szikrákat hánya meg sokat ( )...
elmajomkodni a sima lemez is tökéletes és látványos
titánium lemez lenne a legjobb amugy, de az meg elég borsos áron van.
csak úgy spontán felcsavaroztam egy darab lemezt a csizma talpára és amikor letettem 80-nál csapta a szikrákat ezerrel, az volt ám a rajság a forró nyári éjszakákon
Csak ne lábbal hajtsd a gépsárkányt

nyári huligánkodáshoz ajánlom a kovakövet
ötvözet.
aha már megkerestem, végülis sima acél nemde?
mi az a kóracél?
a legjobb a 2.5-4mm kóracél lemez.
sziasztok
ha már csimma talpakról van szó, tudnátok pár képet berakni kinek hogy van megoldva a vasalás? meg milyen vastag - gondolom vas - lemez a jó?
Még agyalok a hosszú meg a rövid között
öööö jössz? mi a helyzet a termékekkel, amiknek a képét elküldtem?
Úgy legalább halljátok, hogy jövök
a legjobb megoldás arra, hogyan tegyem erőssé a fenék-csípő-comb izmaimat Jelen állás szerint kb 20 másodpercet nem bírnék ki ezzel a pózzal
szerintem vasaltasd amugy meg nyugodtan.
Teljesen!
vedd le a lábad a lábtartóról és úsztasd a talaj felett. minden nagymenő így megy. csak mi balfasz magyrok csúsztatjuk a földön
Kedves Fox testvérek,ugyanezt árulom én is, csak egyenlőre nem vett senki belőle (valóban kicsit drága) és tapasztalat sincs róla mennyit bír. Azt viszont még nem próbáltam ki, hogy egyáltalán jó e az én óriás méretű 35.5 csizmámra
Akkor ti a fémet abszolút kizárjátok, még akkor is ha én teljesen amatőr vagyok?
vegyél már fel msn-en, etse majd küldök képet. pap pont lukacs kukac mailbox pont hu
Vibram talpa ... De nem a legolcsóbb megoldás.
Franc, mennem köll, majd holnapután meglesem...
Ha már csizmáknál járunk, tegnap volt szó a fém talpakról. Helyes nem helyes. Kaptam karácsonyra egy tech 4 alpine csizmát, nagyon kényelmes és nem szeretném hamar tönkretenni.Pályán nem szoktam kitenni a lábam, tök felesleges, mert nem döntök akkorát, viszont a csizmám oldala kopik, annak ellenére, hogy a lábtartón van. Mit javasoltok, mit tegyek rá?
Hát azt elhiszem.
A Forma csizmákat ismerem nekem is van eladó, de sajnos nem annyiért, amennyiért te vetted.