Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Add el
Ne a hézagnak állíts utána! Ha most a felső holtponton vagy, (generátor dekli ellenőrző ablakban látsz egy jelet) Tovább kell bontanod, szedd le a szelepfedelet, hogy lásd a himbagörgők és a vezérműtengely állapotát! Szinte biztos, hogy valamelyik csapágy/görgő megadta magát...
Ehhez ha nem értesz/nincs megfelelő szerszámod, ne fogj hozzá, mert görgő cseréhez csapágykinyomó kell, vezérműtengely cseréhez pedig vezérlést kell állítanod. Majd pasztával és a megfelelő meghúzási nyomatékokkal a szelepfedelet vissza, előtte tisztíts el mindent. Érdemes ilyenkor az összes csapágyat kicserélni "odafennt".
Na....Meglett a csörgés oka. A szelephézag olyan 5mm De hogy hogy azt nem tudom....
Ez a 64-es vacak olasz mi
Csak az alutankból gondolom.Ott trendi ez
Valaki megmondja mire jó?
ez azért van mert már aludnod kellene!
nekifutok még 1x........dupla áron, és jövőre már csak kifli morzsákat kapunk ugyan ennyiért
hova lett a szöveg másik fele
Csak nem figyeltél mikor vetted, biztos ott volt a belseje is mellette külön árazva
ez egy sport kifli. drágább mint a többi, viszont sokkal könnyebb!
Amikor azt hinné az ember hogy csak a keményebb helyeken b*sszák át...
Itt azért erösen tudnám jellemezni hogy az ár nö a minöség csökken.
Nesze neked üres kifli.... Mi a f*szt egyek ez?
Hali!

Megkapod ajándékba, Pakson van a cucc. Ha kell tudom postázni. Az állapotát közelebbről meg kell néznem, mert nagyon régen volt a kezemben. Ha érdekel, keress nyugodtan!
dá szíppp
nyami
Nem jutottam még oda, de lehet ránézek délután igy hogy mondod.
ÁÁ, dehogy, csak mindenki szűkszavú lett

motorod megjavult?
Félek hogy elvisznek a mumusok mint a többieket. hát nem látod mindenkit eltüntettek

Mi ez a riadalom?
Én mondjuk pár hónappal ezelőtt simán vettem volna WR250-et ha találok jó áron...de nem találtam
Kezeket a paplan fölé, matyizós banda....morgen
Mentem mert összeragadt az alsó és a felső szempilla sorom
A csavardi eszőek ezt is mekkfordítják: ÓICKA,..... és még egy kis fantasy és kész is a írdetés ÓCSKA ÓcsÓÉ CSÓRÓKNAK vagy inkább