Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

micsodaaaaaaaa?
nemelég szimeringet? harmincezer?
Mivel a szimmering mellett csúszógyűrűket, és olajat is kell valószínűleg cserélni, így kb. 30.000 körül...
valóban nem balóban
Szevasztok!
Balóban GOODSPEED fordított telók vannak a motorba, de felül a tekerőire Wp van irva, hallott már erről valaki valamit? a baloldali szimeringes azt lassan cserélnem kell, menyibe fáj kb?
Az ember ezt az irományt olvasva teljesen abban a hitben van, hogy Április elseje van. Mert azt kétlem, hogy a MAMS részéről ezt a levelet komolyan gondolhatták...

Tisztelt Olvasó!

A MAMS történelmi pillanatának lehettünk szemtanúi, akkor amikor nemrégen részt vettünk egy fegyelmi eljáráson, amelyet egy supermoto versenyen tapasztalt szabálytalanságok miatt indított a MAMS vezetösége. A fegyelmi bizottság, elég egyértelmünek találta az elkövetett vétségeket. Ezt követöen úgy gondoltam, hogy jó lenne látni mi került a jegyzökönyvbe és hogy erröl az érintett versenyzök, versenyrendezök ill. a motorsport szakma mikor és hogyan kap tudomást. Ezért a napokban kerestem meg a MAMS fötitkárát a jegyzökönyv miatt. Azért azt is megjegyezném, hogy a MAMS honlapján erre kialakított hely van és többen úgy gondoljuk mindenkinek tudni kell arról, mi is történik egy kiemelten közhasznú sportszervezet mindennapjaiban és életében. Szomorúsággal tölt el az a tény, hogy a szövetségünk amely belölünk tagokból építkezik ilyen módszerekkel és viselkedéssel próbálja a látszatot fenntartani. Szintén ma tudtam meg, hogy tegnap SZT és Elnökségi ülés volt a szövetségünkben! Erre az ülésre semmi utalás vagy információ nem volt a szövetség weboldalán és meghívó sem érkezett róla! Azt viszont jó érzés volt hallani, hogy az Elnökségi ülésen maga az elnök úr is tiszteletét tette. Ez azért pozitív, mert az utóbbi üléseken ezt nem tette meg túl gyakran.

Megkeresésemre az alábbi választ kaptam a fötitkártól, nem a töle megszokott formában és szövegkörnyezetben.

Üdv.: Kuncz Richárd

Tisztelt Kuncz úr!

Ezuton értesítem, hogy a MAMS Fegyelmi Bizottsága a Kökényesi György sportszakemberrel szemben kezdeményezett sportfegyelmi eljárásban meghozta az alábbi határozatot:
A Fegyelmi Bizottság az eljárás alá vont Kökényesi Györgyöt a Fegyelmi Szabályzat 5.§. (2) d) pontjában foglalt, "sportszövetség szabályzatainak megsértése" fegyelmi vétség elkövetése miatt a határozat jogeröre emelkedésétöl számított 1 évre eltiltja a Supermoto Magyar Bajnokság hazai rendezésü versenyein zsürielnöki tisztség betöltésétöl.
Jelen határozat a személyiségi jogok védelme miatt nem hozható nyilvánosságra (azaz nem jeleníthetö meg az interneten sem), és emiatt azt sem javaslom, hogy saját szavaival adja tudomásul honlapján a határozat tartalmát. A sportszervezet felelössége az, hogy a kiadott adatokkal visszaélésszerü joggyakorlás - különös tekintettel a személyiségi jogok megsértésére - ne történjen.

Köszönöm megértését.

Üdvözlettel:

Zólyomi Andrea
fötitkár/secretary general
Magyar Motorsport Szövetség/Hungarian Motorcycle Sport Federation
így igaz!

na megyek megnézem mit művel az alien a predátor ellen, a 2dik menetben!
ja meg is értem. meg nem is szabad rendszám nélkül motorozni
inkább szerpentinezés volt. nem akartam annyira feltűnősködni városon belül az SMR-el!
akkor ahogy mondani szoktam szétbasztátok a várost mi?
tegnap kergetőztünk kicsit lacával a környéken. ma meg visontára szerettem volna menni, de akivel mentem volna, az az utolsó pillanatban visszamondta.
ok Lucas. addig is kösz.Amúgy gépeltetek ma valamerre?
Kössz

Tudnál esetleg egy linket vagy tel számot
irtózatosan sajnáljuk!
szép kis kupakocska. holnap elkezdem intézni hozzá a szemüveget! a lencse, az mint mondtam, kicsit hosszabb idő még megjön,de hát sajna itt a tél és pihennek a vasak.
Kaposváron a yamaha kereskedés árul egy wr-t, a supermoto kerekek a volt gazdájánál vannak, árulja hibátlan alig használt ő fűzette. Nem tudom mit kér érte de hibátlan az biztos.
szabad tudnom, hogy mennyiért osztogatnak ilyen kupakot? nekem is airoh van de ez szerintem komolyabb kategóriás
megvan az ús siskám
Morgen

Keresek supermoto kerekeket a lényeg az hogy passzoljon yamaha wr 450 esembe

a labanc rakéták kerekei jók lehetnek

ja a lényeg majd lemaradt

BARÁTSÁGOS REÁLIS ÁRON

Kösz a segítséget
Z hát nem megbeszéltük,hogy nem iszunk többet
Ma voltunk kakucson supermoto ob volt. Sajnálhatják akik nem voltak kint.
KTM smr 450

találtam egyjó kis oldalt a kötömöhöz.mondjuk nem vágom az angolt de van itt eggy ilyen érdekes értékelés vagy mi a megbizhatóságrol meg ilyenekröl.
leg egyszerűbb és leghatásosabb módja a tanulásnak, ha pályázni jársz SMesekkel. aztán ha esetleg sikerül összefutnod Sanyával, Ő foglalkozik veled ha szeretnéd. és legalább ez használ is!
teljesen elfelejtettem, hogy a kéménnyel küzdesz! nem új a gép. 2007es, 18 üzemórával! de pöpec nagyon!