Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak viccnek szántam.

a matricával kapcsolatban csak annyit, hogy én is voltam személyesen az icedekornál, nekem az egész motorra mintavételtől a felragasztásig azt mondták, hogy 30 körül megállna (ez volt márciusban - végülis nem csináltattam meg) de a munka nagyobbik része a mintavételezés, ami nálam azért kellett, mert ilyen belpiacos vas volt, és nem volt hozzá nekik sablon, szóval ezt le lehet számítani a gyakoribb típusoknál, és máris sokkal olcsóbb. és bármit megterveznek
Részvétem
Aki ellopta annak a kezét lábát levágnám! Kúrv@ anyját az ilyennek! Tetves gecik!
Az
a motomixes tesztmotor, vagy ez teljesen más?
amugy kié? motomixes tesztmotor volt? vagy teljesen más?
*rámbízták...........ez a rohadt fogalmazásgátló
Nézd meg hol lakom!
Ja, rámbízám a bizmict
Sziasztok !

Ellopták ma a motoromat nyíregyházán a vasvári pál utcán 9 óra körül le volt lakatolva egy telefon fülkéhez szétvágták a lakatot és elvitték a mindenemet !
Tudom nem sok esély van rá ,de ha valaki hall lát valamit szoljon nekem,elég ritka motor !
06209230100
köszi
sanya árulod az rmzt?
szia hát igazából itt magyarországon szerettem volna,de mindenhol azt mondták,hogy nnem tudják beszerezni 5 helyen érdeklődtem
...állítólag egész nap
További jó fórumozást nektek
Mi a kocsira csináltattunk velük matricázást, meg az előző KTM-hez egy matricaszettet
Túl sokat nem voltam a honlapjukon, személyesen találkoztam velük, de azért köszi, hogy felhívtad a figyelmemet
Az enyémet is ők csinálták. Ja, hogy én is Motomax-os vagyok...
az biztos, hogy nagyon ügyesek, csak a honlapjuk ontja a trójai adathalász vírusokat!
Szió! Ajánlottam már itt egy srácnak, de neked is nagyon szívesen ajánlom az icedekor-os srácokat. Nagyon ügyesek, bármit meg tudnak csinálni(a motomaxos srácoknak is ők csinálják a dizájnt).Nézd meg a honlapjukat: www.icedekor.hu, találsz pár elkészült motormatrica szettet.
sziasztok
tud vaaki valamilyen oldalt ,ahol matricaszetteket lehet nézni?van konkrét elképzelésem,de sajna sehol nem találom. ilyen fehér rockstaros-t láttam enduron.na olyan kellene nekem.az a baj ilyet sansztalan h dekoros megcsináljon.pedig annyira tetszik hogy hihetetlen
villamos