a matricával kapcsolatban csak annyit, hogy én is voltam személyesen az icedekornál, nekem az egész motorra mintavételtől a felragasztásig azt mondták, hogy 30 körül megállna (ez volt márciusban - végülis nem csináltattam meg) de a munka nagyobbik része a mintavételezés, ami nálam azért kellett, mert ilyen belpiacos vas volt, és nem volt hozzá nekik sablon, szóval ezt le lehet számítani a gyakoribb típusoknál, és máris sokkal olcsóbb. és bármit megterveznek
Ellopták ma a motoromat nyíregyházán a vasvári pál utcán 9 óra körül le volt lakatolva egy telefon fülkéhez szétvágták a lakatot és elvitték a mindenemet !
Tudom nem sok esély van rá ,de ha valaki hall lát valamit szoljon nekem,elég ritka motor !
06209230100
köszi
Szió! Ajánlottam már itt egy srácnak, de neked is nagyon szívesen ajánlom az icedekor-os srácokat. Nagyon ügyesek, bármit meg tudnak csinálni(a motomaxos srácoknak is ők csinálják a dizájnt).Nézd meg a honlapjukat: www.icedekor.hu, találsz pár elkészült motormatrica szettet.
sziasztok
tud vaaki valamilyen oldalt ,ahol matricaszetteket lehet nézni?van konkrét elképzelésem,de sajna sehol nem találom. ilyen fehér rockstaros-t láttam enduron.na olyan kellene nekem.az a baj ilyet sansztalan h dekoros megcsináljon.pedig annyira tetszik hogy hihetetlen
a matricával kapcsolatban csak annyit, hogy én is voltam személyesen az icedekornál, nekem az egész motorra mintavételtől a felragasztásig azt mondták, hogy 30 körül megállna (ez volt márciusban - végülis nem csináltattam meg) de a munka nagyobbik része a mintavételezés, ami nálam azért kellett, mert ilyen belpiacos vas volt, és nem volt hozzá nekik sablon, szóval ezt le lehet számítani a gyakoribb típusoknál, és máris sokkal olcsóbb. és bármit megterveznek