Sziasztok!
Pénteken vettem egy Motomixet és láttam hogy van benn ugynevezett supermoto suli.Olvasta valaki?Érdemes megnézegetni?Ha esetleg valakinek megvan az összes rész és nem túl nagy kérés,akkor az tök jó lenne,ha beszkennelné,vagy lefényképezné és akkor mi akik nem vettük meg, is el tudnánk olvasni...hátha kitudja...
Előre is köszi!
Ave
Gratula Kiscsákó!
Látom megjött a kedved a nagyobb dolgokhoz is
Ha az idén nem is ,de tavasszal meccselünk, azután meg elnyomjuk az agyunkat egy kis pálesszel....... .
köszönöm! hát a közúttal úgy vagyok, hogy ameddig még megvan az smc, addig még csak-csak kimerészkedek, de meg kell mondanom, hogy túl veszélyesnek találom a dolgot!
Grat hozzá!
Egyébként olvastam hogy majd másik tankot akarsz rá meg ülést! Itt az apróban hirdetnek tank/ülés kombót 25-ért! Lehet érdemes lenne alkudoznod vele!
Na de szerintem így sem csúnya, tehát ha így marad sem fogja senki kicsúfolni.
Sok szerencsét és kapaszkodj rajta ahogy birsz!
beszarok fúúúúú ez brutál nagyon megy. Csak himbálózok rajta nemtudom még megszokni a motorféket a 2t után áááhh nagyon nagyon jó. Már be is tudom rúgni tényleg nem vészes
Pénteken vettem egy Motomixet és láttam hogy van benn ugynevezett supermoto suli.Olvasta valaki?Érdemes megnézegetni?Ha esetleg valakinek megvan az összes rész és nem túl nagy kérés,akkor az tök jó lenne,ha beszkennelné,vagy lefényképezné és akkor mi akik nem vettük meg, is el tudnánk olvasni...hátha kitudja...
Előre is köszi!
Ave