Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Pénteken vettem egy Motomixet és láttam hogy van benn ugynevezett supermoto suli.Olvasta valaki?Érdemes megnézegetni?Ha esetleg valakinek megvan az összes rész és nem túl nagy kérés,akkor az tök jó lenne,ha beszkennelné,vagy lefényképezné és akkor mi akik nem vettük meg, is el tudnánk olvasni...hátha kitudja...
Előre is köszi!
Ave
Most nézem ,h neked is drakula, begyüjtöttél egy esemert !
Vatta új?
Mondtam ,h le kell döntenem a kéményt, van vele baj nem kicsi
de kedden ugylehet rádöntöm a kib@szott oláhokra
Zéééé hát te meg nagyon el voltál tűnve a múlthétvégén!
érthető, amennyi csúnya dolgot látni...
Gratula Kiscsákó!
Látom megjött a kedved a nagyobb dolgokhoz is
Ha az idén nem is ,de tavasszal meccselünk, azután meg elnyomjuk az agyunkat egy kis pálesszel....... .
Ja! És az új motorodhoz! Üdv az LC4 táborában
Laci!
Nézd meg ezt a videót 4:28 környékén!
köszönöm! hát a közúttal úgy vagyok, hogy ameddig még megvan az smc, addig még csak-csak kimerészkedek, de meg kell mondanom, hogy túl veszélyesnek találom a dolgot!
Helyes,helyes!
Akkor már zsírság van!
Mennyé,gyakorold a berugást!
Lukító, láttam neked is van már smr-ed - ahhoz is! Nem is betyárkodsz már többet közúton?
gratuláció hajcsad!
Szerintem is jól néz ki a gép...egy időben gondolkoztam a sajátomra is felmekkelni egy ilyen hátsó sárvédőt...

Ja, és gratula
Grat hozzá!
Egyébként olvastam hogy majd másik tankot akarsz rá meg ülést! Itt az apróban hirdetnek tank/ülés kombót 25-ért! Lehet érdemes lenne alkudoznod vele!
Na de szerintem így sem csúnya, tehát ha így marad sem fogja senki kicsúfolni.
Sok szerencsét és kapaszkodj rajta ahogy birsz!
Miss Li ssa, benézett ide a +18ról.... olom
Holnap megy a banda motyózni de jó nektek már hiánycikk a csikkantás
köszi bull
Gratula kisfiam
Ettől nem is féltünk, hogy nem tudsz berugni.......grat
beszarok fúúúúú ez brutál nagyon megy. Csak himbálózok rajta nemtudom még megszokni a motorféket a 2t után áááhh nagyon nagyon jó. Már be is tudom rúgni tényleg nem vészes
Miért?