Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kornél lelkesen elindult egy úton, de azt amit adott nem találtak elégnek... versenyezni mindenki akar de ha lehet no money!

de kár ragozni ez már rég volt!
Ezt esetleg kifejtenéd bővebben
Pedig az az egésznek a lelke
aha!
egy rohadt nagy hibája van (a sok kicsi mellett...) NINCS HANGJA!
Hát igen, itt mindenki ingyen akar versenyezni...
szerintem az alja ugyan az, holnap megnézem, valahol még áll egy 650es Berg a garázsban.
Eddy Seel, Davide Gozzini, Gerald Delephine klick
Mikor írtad hogy van huskyé a 08' as TE-re asszociáltam ami neked van,azért mondtam ,hogy jobbos,de ahogy nézem a képeket kicsit más formája van az alsó részének, úgyhogy inkább nem kockáztatom meg
Ez valami villanyos gépezet? Gyanitom ennek is eljön hamarosan az ideje sajna
ilyesmi kezdeményezés már volt idehaza ha jól tudom. Csak akkor éppen Husaberg márkakupát terveztek
hidd el, hogy eljön az az idő is!
nekem is van csak az 1.700e körül.
Benevezhetsz csak olaszba kell járnod versenyezni... (de nem a jelenlegi mociddal )... és ahogy irtam... ha egyszer itt is ti is meg mások is akkor talán egyszer majd... de szivesen látnék magyar pályán egy csorda husqvarnat magyar tulajokkal... ezt azért irtam igy mert magyarországon (pannoniaring gokart pálya) azért szokott csordában fellépni a husqvarna (német husqvarna klubbot is ide szerveztem már) csak nem ungarische pilótákkal. Ez a szörnyü hogy jogosan (hála a multnak) tartanak töle. És nem a pénz miatt irom, én beszer áron adnám csak azért hogy rájöjjenek az emberek.
Nekem lenne egy de az inkább 1100000 lenne
Te sem tzdsz tul sokat a Husabergedröl... honnan is jönn, milyen génjei vannak... TC/TE 610 92-2002ig hajtásuk ugyan olyan (oldalon) mint a Bergé
700e körül valakinek elado supermoto.ja van?
jah, bocsika! Üdv mindenkinek!
tényleg jó kis videó!
küldj neki minnyá egy is
néztem a videóidat! az SM verseny valami fenomenális!
konkrétan melyik típus?
az kéne csak, nekem is ott az az alsó ütközőféleség hullot szét . El is van törve vagy csak repedve? Mennyiért adnád?
a huskyé is az blokkja majdnem ugyan az 2002ig!
Hali!

Ha jól emlékszem van egy Husa berúgókarom, de csak a felső (kar) része és azt hiszem annak az alja (ahol elfordul) is ki van repedve.