Én küldtem haza egy hátsó fékmunkahengert, a postaköltség kb 30$ volt, a vám meg 7500HUF körül 2006-ban.A vámot úgy intézték,hogy a címzett kapott egy csekket az összegről,amennyiben megfelelőnek találta befizette és postázták a csomagot, addig azonban fenntartották.
Amennyiben Acerbis fejidomot találtál keresd meg európai oldalon, mert olaszoban gyártják.
Meg a motostranonál még van olcsóbb oldal is, bár itt több a supermotos cucc.Fékkarokhoz, meg ilyen alkatrészekhez lehet találni jóval olcsóbb helyeket,bár azt is hozzá kell tennem, ott sajna nem a KTM es tartozékok dominálnak.
Azt kalkuláld bele, hogy lehet levámolják,ha innen rendelsz, vkitől hallottam, hogy 50 eurós érték felett vámköteles,ha nem eutagból jön az áru. Tapasztalatom is volt vele, használtat is levámoltak nekem:S
Hali! Hát ez nagyon meglepő, hogy MO-on senki nem tudott vagy nem akart ilyen sisakot szerezni neked. Zoliét se volt egyszerű beszerezni tavaly, de azért meglett. Azért szólhattál volna mi a szándékod, hátha tudtunk volna segíteni ebben.
Nagyon szerethetik arra a Husqvarnat, mult héten is kaptunk értesítést hogy nyiregyen elloptak egy 2006os SM 610est, tavaly is elloptak egy 450est, kb. 3 hónapja egy TE 450est most meg a tied! küld át az alvázszámát.
Még nyáron valamikor volt itt egy srác a forumon pár hsz, erejéig, és mondta hogy ö is ilyen matricázással foglalkozik. Azt hiszem kecskeméten lakik és azt mondta egy teli idomos motort kb 40böl matricáz fel, egy sm -et meg kb 10-15böl. Nekem csinált pár tervet a motoromra, de végül nem mentem el hozzá, minöséget ilyesmit nem tudok ne kérdezz, itt a cime ezt nagynehezen ismét megtaláltam, ha gondolod irj neki: tizidesign@gmail.com
köszi
na maj felhivom öket,bár annak kétségeim,ez azért nem tünik tul egyszerünek hogy csak ugy megrajzolja valaki vagy nem tom
meg az a bajom hogy nem tudom hogy menne a narancssárga cucokhoz tank stb.
na majd kialakül karácsonyra jolenne csináltatni eggy ilyet.nehogymár télen ne költsek a motorra
ez nem olyan vicces
Mailom publikus.