Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor megint bele választottam.... eskü...tényleg az LC4 ami átmegy a tartos teszt vizsgán?
Az On-Board felvétel készítése topicban 21.38-kor írt és azután nem hiszem hogy leeshetett volna! :-)
Mindenki nyugodjon meg nincs probléma!
ha jól tudom, Z siklóernyőzik, és nem ejtőernyőzik!
5-8óránként olajcsere!
nem z ma irt máshová
ZRIDER jelkezz!
Leperecelt Debrecenben valaki ejtőernyővel.Ugye nem te voltál
hello hello, jostét!
Szakértsétek már meg nekem hogy crf 450 üzem orás vagy miuság vele
78-ra tippeltem volna...így csak névlegesen 660...
77,4mm egészen pontosan.
A KTM 102-es dugattyúból és 80-as löketből hozza ki a 660-at a kis blokknál. Akkor a TM rövidebb löketű ennél...
De ez hiányzik róla...
104mm-es a 660-as furata.
ez a kék kormány igenjól néz ki ha lesz sm szett után fölös pénzem veszek egyet
német nyelvvizsgám már van 5ödévre tervezem az angolra való ráállást
aztán után kéne még legalább valami főiskolát elvégezni ezt mondják a bölcsek
Ez még kékebb.
Menj gimibe, tanulj meg 2 nyelvet, és ráérsz utána szakmát kerseni, ha egyetemre mész. Mai eszemmel ezt tenném. Sokkal könnyebb megtanulni a műszaki tárgyakat az egyetemen, mint szakiskolából érkezve, nyelveket tanulni...
inkább a NOX
egy nagyon régi motorrevüben olvastam róla és nagyon megtetszett
Vazze, ez olyannyira '0' kilométeres, hogy még be sem volt indítva...mikor lesz nekem ilyen?
értem
én elektró szakra járok nyáron voltam tv szervízben 3hetet, rájöttem hogy ilyen gépszerelő nem akarok nagyon lenni
de a motorok meg az autók nagyon vonzanak meg a gépészet is csak amikor felvételizni kellet nem indult csak két tannyelvű gépész osztály
Jól látod.
Ez kéne neked!
Ha jól látom, akkor ez egy LC4 660 Factory Replica. Jó kis cucc volt...
Dehogy, most jut eszembe, hogy KÉK... Egyébként nem a munkám, csak a hobbym... Épp melót keresek, de nem egyszerű. Autószerelő technikus vagyok, és papíron van egy fél gépészmérnöki diplomám. De amit tudok, azt az apámnak köszönhetem, akitől sokat tanultam és tanulok most is, és ő indított el a versenyzői pályámon is.