Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Miért olyan messziről rendelted? Így olcsóbb volt, mintha itthon vásároltad volna?
Hali! Megvannak a ktm-es cuccaid, de msn-en nem értelek el.
hali hogy vagy?hat hideg van :Dsokat utazok kegyetlen jo palyak vannak :D
akkor még nem volt pályázás...nyáron fent volt 1 éhitg...el is fogyott
Még nekem is sok infóra lessz szükségem immáron 1 napos LC4 tulajként mi hogy merre ugyhogy jön majd a kérdészápor
Köszi a segitséget nektek!
affene.
akkor rászánom a lóvét és veszek hátra egy fasza gumát mert az első az zsir contintntal nemomtmi...
Van még egy ilyen első a pincében ...majd nyárra megpróbálok valami 17-es szettet szerválni az EXC-be aztán elhasználom...
jaja ez komisz!
Itt van Pirelli Dragon Wet, ráadásul akciós:
http://automotor-gumi.hu/motor...
vagy pirelli scorpion sync. nekem ez volt gyárilag. meg voltam vele elégedve!
Pirelli MT60RS utcaihoz képest sztem teljesen jól működik vizen. Mondjuk se nem olcsó, se nem túl tartós (hátsó) meg azt se tudom hogy gyártják-e még egyáltalán...
Ez jó! Komolyan mondom felvidítottál! A terv egyébként EZ! Gondolom sokat kellene menni pályázni... Egyenlőre még a kerekek sincsenek benne csak az enduro..
a dunlopnak vannak nagyon jó esőgumijai. de az nagyon drága. valójában szerintem közútra nincsen jó gumi esős időre. meg kell tanulni nagyon motorozni!
Legrosszabb esetre,tehát vizes. Nem vagyok profi,csak jobb lenne minél biztonságosabban közlekedni nyálkás uton is
Ja... BOCS.... Ez az?
vizes, vagy száraz aszfaltra?
Mondjuk ha vennéd a fáradságot hogy használt azt a telibekúrt "válasz erre" gombot, talán könnyebb volna kitalálni, hogy mégis mi a frászt akarsz...
Azért egyvalamiben felülmúlhatatlan: az egyetlen esőgumi, ami egyáltalán nem tapad vizes úton...
Dehogy haragszom! Okos ember hallgat a jó szóra ! Milyen gumit vegyek akkor utcára?
ha nem haragszol,akkor a saját testi éppséged érdekében lebeszélnélek róla. közúton is veszélyes, pályán használhatatlan!
Tul.képpen megvenném,de hagyom magam lebeszélni! Én lehet sose megyek vele pályára és gondoltam ez jó lesz locspocs időben.. Egyszerüen hozzájutnék,nem tul drága , stb.
Akkor OK, már hívom is...
hát az a helyzet, hoyg ez a heidenau "gumi" borzalmasan rossz minőségű. életveszélyes vele motorozni!