Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mike Myers, munka közben.

Hát hasonlóval én csak reggelente találkozok a tükör előtt, de este énsem szivesen cseverésznék vele
így írd be: Mike Myers Halloween
Most hirtelen nemtudom kiaz de beirtam gugliba.

Ő Doktor Genya?
áhh ne is említs nekem ilyen dolgokat. talán ezzel lehetne engem a legjobban megkínozni! hazafelé azon morfondíroztam, nehogy összefussunk Mike Myers-el!
Tyű az szép

Most gondold el én is mult héten akartam elhozni, de apámnak dolgalenne a környéken és megkért hogy menjünk már később egy héttel Mntha a fogamat húzták volna közben de kimondtam hogy jó... nameg utánfutó sem volt mint később kiderült úgyhogy esélytelen volt
én nagyon tudok izgulni. egyszerűen már nevetséges. én épp egy hete, már hazafelé tartottam a vassal, mert nem bírtam ki, hogy szombat délután menjek érte. ezért pénteken zárás után indultunk a barátnőmmel, majd 00.37re értünk haza. mondtam is neki, hogy ez egy ilyen Halloween éjjeli motorvásárlás volt!
elcénégy
Azt mondják az ember egy időután nem változik
de még mindig tudod rendezni a dolgaidat a feng suival vagymivel.
A feng sui megirta hogy munkahelyünkön ne üljünk az ablak elé.
De mit tegyek ha traktoros vagyok

Nade azért csak túlélted azt az egy estét?
Mondtam a srácnak hogy nembaj ha reggel 8 ra ott vagyunk? mondta nem..
Ezért kelek 6 kor. Amugy mindig délig alszok, de ilyenkor NEMLEHET
én egy hete éltem át ezt az élményt. egyszerűen én sem bírok ilyenkor magammal, pedig ennyi idősen már illene. lehet ez már marad végig?
szerinted miért nem alszok? itt gurigázok a gurulos székkel és üvölt a born to be wild . és ez halál komoly.
nameg kis göncivel olajozva az eseményeket. de csak mértékkel mert holnap MOTOROZÁS
Izgulsz már?
2. kép középső hasáb közepétől asszem..
(csak érdekességképpen)
A motorja BMW! (450)
meg kell mondanom, nekem is nagyon tetszenek. esetleg nem lőnél át pár képet és egy kis beszámolót a kiállításról?
igaza is van, nem létezne a Husky én 660as TM-en ülnék, de tuti hogy venni fogok akkor is.
Husqvarna SM 610
Zsolti látom nagyon rá vagy cuppanva a TMre. Vasárnap egy visaontai randevú? persze ha jó idő lesz!
GIRAFFE!

TM a winner!
GO-GO
ezt meg mi a faszért raktad be az összes topicba?