áhh ne is említs nekem ilyen dolgokat. talán ezzel lehetne engem a legjobban megkínozni! hazafelé azon morfondíroztam, nehogy összefussunk Mike Myers-el!
Most gondold el én is mult héten akartam elhozni, de apámnak dolgalenne a környéken és megkért hogy menjünk már később egy héttel Mntha a fogamat húzták volna közben de kimondtam hogy jó... nameg utánfutó sem volt mint később kiderült úgyhogy esélytelen volt
én nagyon tudok izgulni. egyszerűen már nevetséges. én épp egy hete, már hazafelé tartottam a vassal, mert nem bírtam ki, hogy szombat délután menjek érte. ezért pénteken zárás után indultunk a barátnőmmel, majd 00.37re értünk haza. mondtam is neki, hogy ez egy ilyen Halloween éjjeli motorvásárlás volt!
Azt mondják az ember egy időután nem változik
de még mindig tudod rendezni a dolgaidat a feng suival vagymivel.
A feng sui megirta hogy munkahelyünkön ne üljünk az ablak elé.
De mit tegyek ha traktoros vagyok
Nade azért csak túlélted azt az egy estét?
Mondtam a srácnak hogy nembaj ha reggel 8 ra ott vagyunk? mondta nem..
Ezért kelek 6 kor. Amugy mindig délig alszok, de ilyenkor NEMLEHET
szerinted miért nem alszok? itt gurigázok a gurulos székkel és üvölt a born to be wild . és ez halál komoly.
nameg kis göncivel olajozva az eseményeket. de csak mértékkel mert holnap MOTOROZÁS
Hát hasonlóval én csak reggelente találkozok a tükör előtt, de este énsem szivesen cseverésznék vele
Ő Doktor Genya?
Most gondold el én is mult héten akartam elhozni, de apámnak dolgalenne a környéken és megkért hogy menjünk már később egy héttel Mntha a fogamat húzták volna közben de kimondtam hogy jó... nameg utánfutó sem volt mint később kiderült úgyhogy esélytelen volt
de még mindig tudod rendezni a dolgaidat a feng suival vagymivel.
A feng sui megirta hogy munkahelyünkön ne üljünk az ablak elé.
De mit tegyek ha traktoros vagyok
Nade azért csak túlélted azt az egy estét?
Mondtam a srácnak hogy nembaj ha reggel 8 ra ott vagyunk? mondta nem..
Ezért kelek 6 kor. Amugy mindig délig alszok, de ilyenkor NEMLEHET
nameg kis göncivel olajozva az eseményeket. de csak mértékkel mert holnap MOTOROZÁS
(csak érdekességképpen)
TM a winner!