Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azé mondtam, hogy nem vok lc4 prof.....
Hány Ah-aksid van?
Akkor is költői a kérdés............................
Ez merre felé van? Nagy bontást igényel?
Én már megjártam a régi motorommal ezt Sanya,és csak 30km volt benne.
Elől megy a cápa, mögötte a rája, a reményhal meg utoljára.....akkor nem lesz drága ha csak ez a baj deck lee le azt usgyi,...ezt nem tudtanm, nem vagyok lc4 prof.
Ha valakit érdekel KTM450 SMR 2006-os, gyári tesztmotor volt.18-20üza órás.1000000ft-ért.
Azt vágom! De gondolok it Pl. Husaberg FS650E vagy Husky 510.
Az lc4-nek van egy gyári hibálya.A dekompinak van egy háromszög alakú alátéte,Az szokott kikopni vagy megrepedni.Ez miadt alapjáraton és fordulaton is kopog a motor.
Akkó jó, ha kiégett az izzód csak kérdezzzzzzz
Szeva!
Szerintem valamelyik csapágy/görgő kezdi megadni magát/megadta magát a hengerfejedben.
Ezt viszonylag egyszerűen megnézheted. Írtad nemrég volt szelephézag állítva. Szedd le a szelepfedeleket, és ha nagyot nőtt a hézag tuti ez a baja!
rendben.
köszönöm mindenkinek a segitséget!kicsit sokáig tartott mire felfogtam

ugy érzem megvilágosodtam
Reménykedni lehet....eléggé sokan megsasolták a kalapács hangú kötömöt, csak még nem fejtették ki a véleményüket
Elég ramaty hangja van! El se merném indítani, míg legalább a bal dekni alá be nem néztem!
Betekered kopra, és 2 egész kört meg kitekersz, az álló részen és a csavaron is van pontozás az segggít a számolásban
Hjaj... Szelep állitáson tudod multkor volt...de gondolom nem az ennyi idö alatt.
szia
köszi igy mostmár teljesen világos minden!
elvileg a gyári beállitás pont hozzámvalo szerintem.ruhástol alig lehetek több mint 75kiló
a hátson a gyorsat miért haggyam?az bonyolult?mert kiprobáltam hogy az e az,és nem vagyok 100% hogy pont oda csavartam vissza azt hogy kell gyárira csavarni?
Ez jó találós kérdés,mert egy verseny supermoton nincsen kilóméteróra
Hello! Egy verseny Supermoto hengerfeje álltalában hány km-t bír ki kb?
A főtengely csapágya is lehet, arra nagyon kényes a narancs
Találgatni lehet de,nem célravezető,acélsebészhez kell vinni és a szelepdecklinél kell kezdeni a műtétet, aztán ha nincsen meg a beteg szerv onnan lefelé tovább vágni
akkor még nem nagyon kéne főtengelyesnek lennie.Vagy ha igen akkor nekem is van félnivalóm mert az enyémben 25e van.
19e
Nem lehet esetleg az önindító szabadonfutója esetleg?Fogalam nins annak milyen a hangja ha haldoklik de a jobb oldalon van.Bár most mire leírtmam végigondoltam és azt hiszem akkor nem nagyon kéne indulnia,bár kitudja.
Mennyi km van benne?
Inkább felül hallatszik.