Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sajna, de de rákereshetek neked mert vagyok regisztrálva pár service manualos oldalon, vagy esetleg a www.webforditas.hu -n próbálhatod megnézegetni mi mit jelent.
nem probléma.azér köszi!
te tudod melyik mi?nekem ugy mond hogy elöl also stb
jaj ez meg 2008
köszi
na ez az amiböl semmit nem tudok
melyik micsoda az é nyelvemen?
jajj namégegyszer.. owner's manual
Ha nem találnád....
hu de kaptam..nem is tudtam hogy ez is benne van.na kikeresem.köszi
voltam szombaton a pályán irtam is
vasárnapra tervezel motorozást?
Hali! Ilyet nem kaptál a motorral?
SZIA!
feltudsz jönni msn-re?
mondjuk ugy is jó ha ide beirod: a futomü széria bellátásokra lennék kiváncsi.vagy hol tudom megtaláni?
köszi
szerintem én is kivonatom a napokban a forgalomból a 660ast.
Én hajtom, hogy gazdaságosabb legyen a Triumphot kivonattam forgalomból. Hétfőn mentem 260km-t tegnap 60-at, ma is motorozgattam. Jó idő van! Elég a bőrruha, cordura csak sötétedés után kell.
Enyém azért kicsit régebbi lessz , de remélem meg leszek vele én is elégedve! Már most rengeteg tervem van a csinosítgatásra fejlesztgetésre!
Enyyi

Te hajtod a vasakat még így november táján?
Olvasom, te is LC4-et veszel! Nekem lassan 20.000 km lesz a motorban és NAGYON meg vagyok vele elégedve
Helyes, legalább több lóvéd marad benzinre
3 hete énsem dohányzok
ugyhogy van pár csavarosdoboz
Üdv mindenkinek!

Gratulálok Roof az új motorodhoz!

Laci, ez nem hamus, mágneses. Szerelésnél jól jön, hogy ne guruljanak el az apró csavarok. Sportemberek dohányozzanak
akinek van az örüljön neki mert ilyen nincs. akinek van annak van amugy nem létezik

Ez hamus?
tudom én is láttam már. de kapni nem lehet!
Van mire költeni kiegészítők
értelek én , nem is kételkedtem, meg nem is értek hozzá csak bikepicsen találtam ezeket az 525 ösöket, több évjáratban is !
Lehet hogy magyarországon nincsen..
De úgylátom ezen 525 felirat van.