Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban szép a sisakod és főleg, hogy jó áron vetted, anno a párom 56000.-ért vette az MX6-os sisakját.
én is próbáltam ilyen Airoh- sisakot, és tényleg jó, elég könnyű, nem nagyon zavar a vezetés közben.
De nekem akkor is a Lazer MX6 a kedvencem most
Az hogy melyik sisak jó az nagyon sok mindentől függ, ezért kell minél több sisakot felpróbálni, kipróbálni, ha lehetőség van rá. Nekem csak egy Lazer X5 sisakom van, nem egy nagy minőség, túlzottan nem is szeretem, de sajnos gyereksisakból nem nagy a választék Bár nagyon tetszik a Fox RC replica ill. a Stewart Replica, de ezeket senki nem tartja polcon, megrendelni meg elég zsákbamacska.
én a FOX-r esküszöm, na meg van még egy hatlmas szerelem a Troy Lee Designs!
Én amióta versenyzem szinte csak SHOEI sisakot használok. Nekem ez az etalon. Bár egyszer kénytelen voltam M2R-t használni, ami szintén tetszett, de a japánok tudnak jó sisakot csinálni...
Hali! Ez valóban egy nagyon jó sisak . Zoli tavaly június óta ilyet használ, mikor még szinte nem is lehetett ilyet kapni. A jó kapcsolatoknak hála, sikerült olcsóbban hozzájutni Előtte MX6-os Lazert hordott, de a két sisakot össze se lehet hasonlítani. Megvetted már?
tegnap én is megnéztem a rock&roll detektív kalandjait

egyébként helló
1ig dolgozok, 2kor tudnék leghamarabb indulni, az azt jelenti, hogy nagyjából 2.45re vagyunk ott, és mivel nincsen lámpa az smr-en 4kor indulhatok is vissza, legkésőbb. így nem hiszem, hogy belevágok.
Napot!
Du-án Visonta racing? Ma még talán jo idő lessz!
már el is küldetm!
hogy az a .........na ezt elfelejtettem! kicsit macerás volt a hetem. majd délután lekarcolom.
Várhatom én a válaszodat e-mailben! Gondolom majd aGiraffe féle helyreigazítással együtt készül el...
RAJT!

Bájbáj CRM
nézzél valami motorsport közvetítést!Az engem mindig elaltat.
Na remélem a tévé bealtat .
CSá smesek és esemeresek
áhh én megyek aludni! magadra kell hogy hagyjalak! offoljál tovább! de szerintem próbálj meg aludni, holnap jól fog jönni az erő. képzeld el, hogy 12óra mulva már nagyjából túl leszel az első guruláson a csörgőkígyóval!
utá- lemaradt
lom a mindenféle vérengzős filmeket. De mégis egy sorozatba beleszerettem fanatikusan ami vérengzős !
Ez nagyon komoly: DEXTER!

Hajnalig nyomjuk az offot mert alvás az kilőve
Nálam ők a mesterhármas
Freddy, Jason, Mike
és ő zárja a sztár 3ast!
Csúnya bácsi!
nemhogy te is a menőkkel haverkodnál!
itt van még 1 haverom!
Na de a Doktor genya is ő? Elég nagyok szélsőségek a szerepeiben