igen ott van. de nem az a lényeg, van valami sokkal fontosabb benne! amiröl én remélem hogy nem valósul meg, de viszont mutatja az irányt hogy a BMW nem fogja tovább fejleszteni a saját 450esét, hogy gözerövel a Huskyra koncentrál... az új pilotákkal együtt.
supermotoba jövöre:
ha a youthstream nem egyesiti a kategóriát, azaz megmarad az S1 és S2 akkor Chareyere és Hermunen valamint Chareyere meg Delephine, ha egy kategória lesz majd csak akkor 3 pilóta. 2x Chareyere és Hermunen.
Nem is baj, ad legalább látszik merre mennek a fejlesztések. A BMW is sokat fejlődött-fejlesztett mostanában. Mindenesetre érdekes felvetés a hűtő kérdése. Le a kalappal a Husky előtt, amit mosatnában művelnek-műveltek, az nem semmi kategória. Amúgy jól mondtam? A fejidomban van?
Sono vegyél 1 fc-t abbol is a 450-est szerintem nem törik olyan gyorsan az elsö sárvédö .
Knigter nagy dobás a BMW-töl, nagyon nyerni akarnak, nem minta a többi pilóta kutya lenne! Várjuk az eredményeket
Igen, össze! Köszi a kérdést. Vezérműtengelyt meg rendeltem a szalonban, 5000-rel volt drágább, mint az Ebay-en, meg sokkal gyorsabb is volt. Most miden cserélve lett benne a vezérlés környékén. Új lánc, vezérműtengely, csapágyak, himbacsapágyak. Olyan halk lett, hogy meglepődtem. Azóta csak úgy repül -ne, csak én nem tudok !
Az enyémnek ugyan ilyen hangja volt! Himbacsapágy darabokra hullott! Én azt mondom ne nagyon járasd, ment az enyém is, de ha beszorul vagy tovább kopik, akkor nagyobb lesz a baj. Nekem is nagyobb lett . Ja meg amikor ez volt a baja, akkor el is indult, meg ment is, csak erő nem volt benne! Szerintem nézz rá a szelepekre!
Nem mindegy, mert ö öninditorol inditja, te meg nem. Nekem is kihervadt most az aksi, és van hogy csak épp h átfordul de be nem indul vele. Akkor félora töltö és mehet..
simóba 6 os van, nekem a crm be 4es beindítja, elvileg 6os kéne mertt amiről az önindítót betettem abba 6os kell, de a tied biztos beinditja, esetleg az akku élettarama rövidebblessz de szerintem nem észrevehetően, vagy esetleg kevesebb ideig tudja majd forgatni, .
Jólessz az!jónak kell lennie!
hosszúnapom volt ma nagyon, szerintem egyből fejreállnék, nameg holnap is hosszú lessz soksok kilométerrel igaz sajna 4keréken és nem quaddal hanem az egynégyes csodűval
supermotoba jövöre:
ha a youthstream nem egyesiti a kategóriát, azaz megmarad az S1 és S2 akkor Chareyere és Hermunen valamint Chareyere meg Delephine, ha egy kategória lesz majd csak akkor 3 pilóta. 2x Chareyere és Hermunen.
ára: 12.900Euro és 14.900Euro
Knigter nagy dobás a BMW-töl, nagyon nyerni akarnak, nem minta a többi pilóta kutya lenne! Várjuk az eredményeket
új BMW pilóták 2009: David Knight, Salminen, Marko Tarkkala -- 2010 Husqvarna
Kedden jelentette be a BMW Milánóban.
Börniről tud valaki valamit? Pár hete akart valamit kérdezni tőlem, de elég ritkán van fent ő is. Na mindegy, biztos nem volt fontos.
Jólessz az!jónak kell lennie!
De elgondolkodtatott amit mondtál....