Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Énis arról indítom, honnanvetted hogy nem?
igen ott van. de nem az a lényeg, van valami sokkal fontosabb benne! amiröl én remélem hogy nem valósul meg, de viszont mutatja az irányt hogy a BMW nem fogja tovább fejleszteni a saját 450esét, hogy gözerövel a Huskyra koncentrál... az új pilotákkal együtt.

supermotoba jövöre:
ha a youthstream nem egyesiti a kategóriát, azaz megmarad az S1 és S2 akkor Chareyere és Hermunen valamint Chareyere meg Delephine, ha egy kategória lesz majd csak akkor 3 pilóta. 2x Chareyere és Hermunen.
Nem is baj, ad legalább látszik merre mennek a fejlesztések. A BMW is sokat fejlődött-fejlesztett mostanában. Mindenesetre érdekes felvetés a hűtő kérdése. Le a kalappal a Husky előtt, amit mosatnában művelnek-műveltek, az nem semmi kategória. Amúgy jól mondtam? A fejidomban van?
Addik egy tippet, egyébként csak concept, és nem fogják gyártani.
Kinek a pap kinek az apácák, de nekem a 06-os SM450RR tetszik a legjobban
Azért ilyen ormótlan
Szerintem a fejidomban!
Hát kövezzenek meg érte, de szerintem ez valami kivételesen rondára sikeredett
ime az S1 és S2 Replika 2009 450/530

ára: 12.900Euro és 14.900Euro
Mondtam beszarsz. a vázba
muaha... az már 07-08ban volt! hol a vizhűtője?
hülye válasz injektor?
a 450es BMW év végén kifut!
Sono vegyél 1 fc-t abbol is a 450-est szerintem nem törik olyan gyorsan az elsö sárvédö .
Knigter nagy dobás a BMW-töl, nagyon nyerni akarnak, nem minta a többi pilóta kutya lenne! Várjuk az eredményeket
Ki mit vesz észre rajta? oldal képet nézzétek!
Üdv,

új BMW pilóták 2009: David Knight, Salminen, Marko Tarkkala -- 2010 Husqvarna
Kedden jelentette be a BMW Milánóban.
Sziasztok!
Börniről tud valaki valamit? Pár hete akart valamit kérdezni tőlem, de elég ritkán van fent ő is. Na mindegy, biztos nem volt fontos.
Igen, össze! Köszi a kérdést. Vezérműtengelyt meg rendeltem a szalonban, 5000-rel volt drágább, mint az Ebay-en, meg sokkal gyorsabb is volt. Most miden cserélve lett benne a vezérlés környékén. Új lánc, vezérműtengely, csapágyak, himbacsapágyak. Olyan halk lett, hogy meglepődtem. Azóta csak úgy repül -ne, csak én nem tudok !
Az enyémnek ugyan ilyen hangja volt! Himbacsapágy darabokra hullott! Én azt mondom ne nagyon járasd, ment az enyém is, de ha beszorul vagy tovább kopik, akkor nagyobb lesz a baj. Nekem is nagyobb lett . Ja meg amikor ez volt a baja, akkor el is indult, meg ment is, csak erő nem volt benne! Szerintem nézz rá a szelepekre!
hát ha igaz is...essél vele egyet és 300ezer minuszban van másrészt,nem tudod dönteni a motort ettől a két kályhacsőtől
ez nekem is volt...mindig. szerintem természetes
Nem mindegy, mert ö öninditorol inditja, te meg nem. Nekem is kihervadt most az aksi, és van hogy csak épp h átfordul de be nem indul vele. Akkor félora töltö és mehet..
simóba 6 os van, nekem a crm be 4es beindítja, elvileg 6os kéne mertt amiről az önindítót betettem abba 6os kell, de a tied biztos beinditja, esetleg az akku élettarama rövidebblessz de szerintem nem észrevehetően, vagy esetleg kevesebb ideig tudja majd forgatni, .
Jólessz az!jónak kell lennie!
hosszúnapom volt ma nagyon, szerintem egyből fejreállnék, nameg holnap is hosszú lessz soksok kilométerrel igaz sajna 4keréken és nem quaddal hanem az egynégyes csodűval

De elgondolkodtatott amit mondtál....